Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Agenda

Terug

Presentatie fondsenhuis SKAGEN op: 18 juni 2019

Begint om: 12:00 tot ca 14:30 te Utrecht .

Golden Crosses is aanwezig bij een lunchpresentatie in Utrecht door twee lead portfolio managers van het fondsenhuis SKAGEN.

Fredrik Bjelland van SKAGEN Kon-Tiki zal de ontwikkelingen in de opkomende markten belichten. Zoals bekend is meer dan 60% van de wereldwijde economische groei afkomstig uit de emerging markets en laten deze markten sinds 1980 structurele groei zien. De komende vijf tot tien jaar zal dat naar verwachting niet anders zijn. De aandelenwaardering ligt momenteel circa 20% onder het niveau van ontwikkelde markten en de prijzen van waarde-aandelen ligt nog een treetje lager – een ideale omgeving voor stock pickers. Bjelland is ervan overtuigd: wie nu in value stapt en een horizon heeft van een jaar of vijf komt met een aantrekkelijk rendement thuis.

Michael Gobitschek van SKAGEN m2, dat recent een Lipper Award ontving op basis van zijn 3-jaars rendement, zal de ontwikkelingen op wereldwijde vastgoedmarkt belichten. Het grootste risico is de afnemende groei van de wereldwijde economie en dat raakt uiteindelijk in meer of mindere mate alle soorten vastgoedbedrijven. Om dit risico te minimaliseren zal Gobitschek laten zien hoe de beleggingen van het fonds worden gespreid naar geografie en verschillende type vastgoed die aansluiten op wereldwijde trends als vergrijzing en urbanisatie.

AGENDA

 • 28 mei 2019 Eemnes

  Bewust beleggen

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Utrecht

  Presentatie fondsenhuis SKAGEN

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Rotterdam

  Presentatie Elite Fund Management

  Lees meer
 • 28 oktober 2019 's-Heer Abtskerke

  Presentatie Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

Twitter