Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Agenda

Terug

Fondevent 2020 op: 28 augustus 2020

Begint om: 10:00 tot ca 17:00 te Utrecht .

Fondsevent 2020

Historische tijden vragen om een historisch Fondsevent, het jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de beleggingsindustrie dat we sinds 2008 organiseren. In deze 13e editie, die we de meest memorabele en innovatieve ooit willen maken, is het thema ‘Strategy Shift'.

De wereld staat op de drempel van een nieuw tijdvak. Die ontwikkeling tekende zich al lang af. Er is sprake van grote, wereldwijde ontwikkelingen zoals vergrijzing, verduurzaming, schuldaccumulatie en extreem lage rentes en een verschuiving van de financieel economische en politieke macht van West naar Oost (Verenigde Staten versus China). Deze ontwikkelingen, die gepaard kunnen gaan met een systeemcrisis, hebben tractie gekregen door de exogene factor van een pandemie. Te verwachten is dat de rol van overheden verder versterkt zal worden, en dat de coronacrisis ook een aantal andere ontwikkelingen zal versnellen, zoals verduurzaming van de economie, de verhouding tussen kapitaal en arbeid en dat geprobeerd zal worden de belastingen voor bedrijven en voor welgestelde burgers te verhogen.

Op maandag 28 september wordt er samen met u een interactief spel gespeeld, waarbij externe experts diverse scenario’s onder de loep nemen. Nadat we dit spel gespeeld hebben zullen de experts van Fondsnieuws, o.a.: Han Dieperink, Roelof Salomons, Mary-Pieterse Bloem en Han de Jong in de Investment Office de nieuwe wereld duiden.

Fondsevent is het grootste, jaarlijks terugkerende kennis- en netwerkevent in Nederland voor private bankers, vermogensbeheerders en beleggingsprofessionals. Topbeleggers, trendwatchers en andere eminente sprekers zorgen voor een dag vol kennis, inspiratie en interactie.

Als het Fondsevent live gaat plaats vinden dan zullen we het organiseren bij:
Spoorwegmuseum
Maliebaan 16
Utrecht

AGENDA

 • 25 augustus 2020 Amsterdam

  Investment meeting: US Elections

  Lees meer
 • 28 augustus 2020 Utrecht

  Fondevent 2020

  Lees meer
 • 30 november 2020 's-Heer Abtskerke

  Presentatie voor Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

 • 27 juli 2020

  Videoreeks Golden Crosses vernoemd in column De Telegraaf

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 18 mei 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 7 mei 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter