-9.76 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Over ons


Met meer dan 20 jaar beleggingservaring kennen wij de zwakheden van het huidige beleggingssysteem. De meeste beleggers beleggen conform vaste risicoprofielen die sterk op elkaar lijken en waarbij dezelfde soort producten worden gebruikt. Er is een beleggingswereld ontstaan die zich als een kudde voortbeweegt. In goede tijden gezamenlijk naar boven, in slechte tijden met z’n allen naar beneden. Golden Crosses heeft een eigen visie en doet niet mee aan kuddegedrag.

Beleggingsvisie & scenario denken

Onze unieke beleggingsvisie is gebaseerd op economische theorieën van Nobelprijswinnaars, vooraanstaande economen, geopolitiek analisten en andere beursprofessionals. Een samengesteld verhaal waarin door ons (financiële en politieke) verbanden worden (bloot)gelegd die voor de buitenwereld niet direct zichtbaar zijn. Wij geloven in wereldwijd beleggen met een beperkt risico waarbij wij ons focussen op het samenspel tussen beleggen, macro-economie, geopolitiek en massapsychologie (of juist het ontbreken daarvan).

Onze beleggingsvisie wijkt sterk af van het gemiddelde beleggingsverhaal wat u in de media leest of van financiële instellingen hoort. Onze andere manier van denken heeft geresulteerd in de Golden Crosses Beleggingsmethode waarin scenario beleggen centraal staat. Want één ding is zeker, er is niets zeker. Verandering is de enige constante. Een belegger dient tijdig voorbereid te zijn op een veranderende wereld waarin het “oude vertrouwde” niet meer geldt. Het eendimensionaal beleggen conform de klassieke portefeuilletheorieën zal de komende jaren niet meer volstaan.

Onze unieke inzichten hebben erin geresulteerd dat wij al enkele jaren één van de beleggingsprofessionals van ProBeleggen zijn. Dat onze visie exclusief wordt gebruikt door 1Vermogensbeheer te Bussum. Dat wij als vaste columnist actief zijn voor DeAandeelhouder.nl. en lezingen houden voor o.a. Rabobank en enkele webinars voor o.a. De Telegraaf en BinckBank hebben verzorgd.

Beleggen is onze passie en beleggers wijzer maken in beurszaken onze persoonlijk missie

Behalve beleggers deelgenoot maken hoe wij onze beleggingsvisie en scenario beleggen persoonlijk vertalen naar onze eigen beleggingsportefeuille, gebaseerd op de Golden Crosses Beleggingsmethode, delen wij dit ook graag met overige geïnteresseerden.

Dit doen wij door o.a.:

- het geven van beleggingscursussen (families, beleggingsstudieclubs, individueel),
- het geven van lezingen (ondernemersverenigingen, serviceclubs, beleggingsclubs),
- ons unieke beleggingsspel (diverse Rabobanken, service clubs, beleggingsstudieclubs etc.),
- overige publicaties (ProBeleggen en www.deaandeelhouder.nl) en
- via onze wekelijkse Beursvisie (nieuwsbrief).

Meer informatie over zowel de Golden Crosses Beleggingsmethode, als over onze andere vormen van dienstverlening kunt u vinden op deze website.

AGENDA

 • 29 juni 2020 's-Heerabtskerke

  Presentatie voor Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • 28 augustus 2020 Utrecht

  Fondevent 2020

  Lees meer
 • 30 november 2020 's-Heer Abtskerke

  Presentatie voor Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

 • 3 juli 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 18 mei 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 7 mei 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 7 april 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter