0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Over ons


Met meer dan 20 jaar beleggingservaring kennen wij de zwakheden van het huidige beleggingssysteem. De meeste beleggers beleggen conform vaste risicoprofielen die sterk op elkaar lijken en waarbij dezelfde soort producten worden gebruikt. Er is een beleggingswereld ontstaan die zich als een kudde voortbeweegt. In goede tijden gezamenlijk naar boven, in slechte tijden met z’n allen naar beneden. Golden Crosses heeft een eigen visie en doet niet mee aan kuddegedrag.

Beleggingsvisie & scenario denken

Onze unieke beleggingsvisie is gebaseerd op economische theorieën van Nobelprijswinnaars, vooraanstaande economen, geopolitiek analisten en andere beursprofessionals. Een samengesteld verhaal waarin door ons (financiële en politieke) verbanden worden (bloot)gelegd die voor de buitenwereld niet direct zichtbaar zijn. Wij geloven in wereldwijd beleggen met een beperkt risico waarbij wij ons focussen op het samenspel tussen beleggen, macro-economie, geopolitiek en massapsychologie (of juist het ontbreken daarvan).

Onze beleggingsvisie wijkt sterk af van het gemiddelde beleggingsverhaal wat u in de media leest of van financiële instellingen hoort. Onze andere manier van denken heeft geresulteerd in de Golden Crosses Beleggingsmethode waarin scenario beleggen centraal staat. Want één ding is zeker, er is niets zeker. Verandering is de enige constante. Een belegger dient tijdig voorbereid te zijn op een veranderende wereld waarin het “oude vertrouwde” niet meer geldt. Het eendimensionaal beleggen conform de klassieke portefeuilletheorieën zal de komende jaren niet meer volstaan.

Onze unieke inzichten hebben erin geresulteerd dat wij op exclusieve basis onze inzichten delen met 1Vermogensbeheer te Bussum. Dat wij als vaste columnist actief zijn voor DeAandeelhouder.nl. en lezingen houden voor o.a. Rabobank. Marco Knulst is reeds te horen geweest bij BNR radio en werd geïnterviewd in het kader van de opmars van goud voor NOS.nl. Webinars heeft hij o.a. gehouden voor De Telegraaf en BinckBank. Ook voor ProBeleggen was hij een aantal jaren professional.

Beleggen is onze passie en beleggers wijzer maken in beurszaken onze persoonlijk missie

Behalve beleggers deelgenoot maken hoe wij onze beleggingsvisie en scenario beleggen persoonlijk vertalen naar onze eigen beleggingsportefeuille, gebaseerd op de Golden Crosses Beleggingsmethode, delen wij dit ook graag met overige geïnteresseerden.

Dit doen wij door o.a.:

- het geven van beleggingscursussen (families, beleggingsstudieclubs, individueel),
- het geven van lezingen (ondernemersverenigingen, serviceclubs, beleggingsclubs),
- ons unieke beleggingsspel (diverse Rabobanken, service clubs, beleggingsstudieclubs etc.),
- overige publicaties (www.deaandeelhouder.nl) en
- via onze wekelijkse Beursvisie (nieuwsbrief).

Meer informatie over zowel de Golden Crosses Beleggingsmethode, als over onze andere vormen van dienstverlening kunt u vinden op deze website.

NIEUWS

Twitter