0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

De Golden Crosses Beleggingsmethode

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Met meer dan 25 jaar ervaring als professionele belegger hebben wij moeten constateren dat het voorspellen van koersen en economische scenario’s op veel onzekerheid berust. Wat vandaag wordt gezien als een mooi bedrijf, kan morgen list en bedrog blijken te zijn. Denk maar eens aan Volkswagen of Imtech. Gesteund door studies waaruit blijkt dat asset allocatie voor 80% het uiteindelijke rendement bepaalt, verdiepen wij ons in hoe en wanneer het vermogen dient te worden verdeelt over de verschillende beleggingscategorieën aandelen, obligaties, grondstoffen, vastgoed en liquiditeit/valuta. Deze inzichten en onze jarenlange ervaring als professioneel belegger hebben geleid tot de ontwikkeling van de Golden Crosses Beleggingsmethode.
 

Wat is het?

De Golden Crosses Beleggingsmethode is een combinatie van fundamentele en technische analyse, gehuld in een kwantitatief jasje. Oftewel: gezond verstand, ondersteund door grafieken en met ijzeren discipline toegepast.

Een sleutel welke al jaren resulteert in stabiele rendementen. Geen gouden bergen, maar aantrekkelijke rendementen met een beperkt risico.

Voor een ruime beschrijving van de beleggingsmethode klikt u op onderstaande afbeelding.Hoe kunt u kennismaken met de Golden Crosses Beleggingsmethode?


1.
   Golden Crosses Premium
Persoonlijke begeleiding op maat. U krijgt daarbij inzicht in de Golden Crosses beleggingsportefeuille die wij met ons eigen geld beheren. Al onze verschillende dienstverleningsvormen komen samen in Premium. 
                                                                                                                                   Lees meer

2.
   Golden Crosses Comfort
Golden Crosses Comfort is er voor beleggers die wensen te beleggen conform de Golden Crosses beleggingsmethode, maar zelf niet het vermogen wensen te beheren. 1Vermogensbeheer biedt onze methode in vermogensbeheervorm aan.                                                                                                                                                                        Lees meer

3.
   Golden Crosses beleggingscursus “Geld & Effecten”
De cursus heeft maar één doel: van u een betere belegger maken. Wij geven u praktische tips, kennis en informatie waarmee u direct aan de slag kunt. Een ruime cursusomschrijving vindt u terug op deze website onder het submenu “Cursus beleggen”. 
                                                                                                                                   Lees meer

4.
   Beurscoach bij beleggingsstudieclubs
Als vaste coach delen wij onze inzichten met de leden. Dit doen wij via een speciaal ontwikkelde beleggingscursus, het spelen van ons beleggingsspel of een lezing op maat.  
                                                                                                                                  Lees meer

5.
   Abonnement op Beursvisie
Een abonnement op de Beursvisie biedt u via 4 verschillende onderdelen een unieke manier om beter, makkelijker, goed onderbouwd en op transparante wijze zelf te beleggen. Abonnees hebben volledig inzicht in onze beleggingsportefeuille, de mutaties, de selectielijst Fondsen & Trackers en de wekelijkse Beursvisie.  
                                                                                                                                 Lees meer

6.
   Webinars
Golden Crosses wordt regelmatig uitgenodigd voor deelname aan Webinars. In samenwerking met ProBeleggen hebben wij deelgenomen aan webinars van o.a. BinckBank en De Financiële Telegraaf (DFT). 
 
                                                                                                                                Lees meer

7.
   Beleggingsspel
Via het Golden Crosses beleggingsspel maken deelnemers op een leuke en leerzame manier kennis met de economie en de beurs wat gecombineerd wordt met een competitief spel element. Dit zorgt voor een leerzame en enerverende avond voor alle deelnemers. Uiteindelijk gaat u met nieuwe inzichten naar huis die u direct in de praktijk kunt gebruiken. 
 
                                                                                                                                Lees meer

8.
   Columnist www.deaandeelhouder.nl
Golden Crosses is columnist bij de bekende beurswebsite www.deaandeelhouder.nl. Met regelmaat worden onze publicaties op deze website geplaatst. 
                                                                                                                                                               Lees meer


Wilt u weten of de Golden Crosses Beleggingsmethode iets voor u is? Bel ons gerust voor een toelichting op onze dienstverlening of het maken van een afspraak. U bent van harte welkom.

 

NIEUWS

Twitter