0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Beleggingsstudieclub


In Nederland zijn veel beleggingsstudieclubs actief. Er zijn clubs waarbij de leden zelf de kennis inbrengen, clubs die werken met vaste beleggingscoaches of clubs die af en toe trainers of beleggingsspecialisten inhuren. Voor welke vorm een beleggingsstudieclub ook kiest, het gaat uiteindelijk om kennisoverdracht en het uitwisselen van ervaringen.

Als vaste beurscoach en gastspreker bij diverse beleggingsstudieclubs, hebben wij jarenlang ervaring met het begeleiden en coachen van beleggingsstudieclubs. Wij weten wat er leeft en speelt binnen clubs. Deze inzichten en praktijkervaring hebben wij in 2015 vertaald naar een gestructureerd cursusprogramma, speciaal voor beleggingsstudieclubs. Daarnaast geven wij ook regelmatig presentaties over de economie of actuele beleggingsonderwerpen, inhoudelijk afgestemd op de behoefte van de club. Maatwerk met diepgang in de materie. Onafhankelijk, want wij behoren niet tot een bepaalde financiële instelling en verlenen ook geen vermogensbeheer of beleggingsadviesactiviteiten.

Kennisoverdracht, coaching en begeleiding zijn de primaire activiteiten van Golden Crosses. Wij geven u inzichten en informatie die u altijd heeft willen weten maar niet te horen krijgt van financiële partijen of vermogensbeheerders. Hoe denken deze professionele partijen en wat is dat überhaupt waard? Weet de professional wel de markt te verslaan? En handelen partijen altijd in uw belang?

Als beleggingsstudieclubcoach kunnen wij periodiek uw club begeleiden. Via ons specifieke cursusprogramma maar ook door gastlezingen met een beleggingsonderwerp naar keuze. Vraag gerust naar onze mogelijkheden. Wij bieden u in ieder geval een gratis kennismakingspresentatie met Golden Crosses aan.
Reiskostenvergoeding is afhankelijk van de afstand.

Wilt u weten wie de beste belegger binnen uw club is, speel dan ons beleggingsspel. Op een leerzame en leuke wijze krijgt u nieuwe beleggingsinzichten, waarbij het competitieve element altijd zorgt voor veel enthousiasme en levendige (groeps)discussies. Meer informatie over ons beleggingsspel kunt u hier lezen.  

NIEUWS

Twitter