0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Comfort

"Zonder omkijken beleggen volgens de Golden Crosses beleggingsmethode"

Golden Crosses Comfort is er voor beleggers die wensen te beleggen conform de Golden Crosses beleggingsmethode, maar de orderuitvoering en het beheer liever aan een ander overlaten. Beleggingsonderneming 1Vermogensbeheer is een professionele vermogensbeheerder uit Bussum die de Golden Crosses Beleggingsmethode aanbiedt. Een beleggingsmethode die al jaren resulteert in stabiele rendementen. Geen gouden bergen, maar aantrekkelijke rendementen met een beperkt risico. De Nederlandse aandelenspecialisten van 1Vermogensbeheer, Jim Tehupuring en Albert Jellema, zien de wereldwijde Golden Crosses methodiek als een perfecte aanvulling op hun huidige vermogensbeheer portefeuilles.

Wij delen onze macro-economische inzichten en beleggingsvisie met 1Vermogensbeheer. Op basis van onze inzichten maken zij gebruik van de “Golden Crosses” methode. Door deze samenwerking met 1Vermogensbeheer wordt de unieke expertise tussen bewezen professionals gebundeld. Expertise die de dienstverlening van beide ondernemingen versterkt en die ten goede komt aan uw rendement. Uw belang is ons belang. De oprichters van Golden Crosses en 1Vermogensbeheer beleggen met een substantieel deel van hun privé vermogen identiek met u mee.

1Vermogensbeheer staat onder toezicht van de AFM en DNB. Uw geld is gestald op een persoonlijke bankrekening bij BinckBank. Op de vermogensbeheerportefeuilles is daarnaast strikt risicomanagement van toepassing wat u extra bescherming biedt. Uiteraard hebt u via uw computer, tablet of mobiele telefoon 24/7 inzicht in uw portefeuille, rendement en mutaties.

Uw voordelen:

1.
    1Vermogensbeheer staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiele Markten;
2.
    Zonder omkijken een stabiel rendement via de Golden Crosses methode;
3.
    Uw vermogen wordt beheerd door een team van specialisten met bewezen trackrecords;
4.
    Uw beheerders beleggen identiek met u mee met hun prive vermogen;
5.
    U kunt altijd bij uw geld. Geen moeilijke opzegprocedures en per direct opzegbaar;
6.
    Communicatie omtrent de "Golden Crosses" methode via de specialisten van Golden Crosses;

Heeft u interesse in Golden Crosses Comfort? Neem dan contact met ons op.

NIEUWS

Twitter