0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Cursus beleggen

 

Op zoek naar een goede beleggingscursus? Via onze cursus Geld & Effecten krijgt u als beginnende én ervaren belegger de benodigde kennis en informatie om succesvol te beleggen. Golden Crosses is uw eigen top-professional met meer dan 20 jaar beleggingservaring. Op een boeiende en begrijpelijke manier maakt Golden Crosses u wegwijs in de wereld van beleggen. Of u nu een beginnende belegger bent of al jaren actief, onze lessen zijn verfrissend en geven u nieuwe inzichten.

Onze complete cursus beleggen bestaat uit 10 modules van circa 1,5 uur, maar deze modules zijn ook los te volgen. Dit is mogelijk omdat elke module een afgebakend onderwerp behandelt. De cursus beleggen kan individueel of in groepsverband bij ons worden gevolgd. Sinds oktober 2021 bieden wij onze beleggingscursus ook digitaal aan. Zo kunt u deze thuis volgen, wanneer het u het beste uitkomt.  

Onze cursus Geld & Effecten is ook zeer geschikt voor beleggingsstudieclubs. Wij kunnen als vaste clubcoach worden ingeschakeld, waarbij ruimte is voor maatwerkopties zoals bijvoorbeeld het beleggen in thema’s of via scenario's.

Maakt u op dit moment gebruik van een beleggingsadviseur of vermogensbeheerder, ook dan biedt deze cursus toegevoegde waarde. Met de verworven kennis vormt u een betere gesprekspartner met uw bankier of beheerder. De adviezen en analyses die u ontvangt van uw adviseur/beheerder kunt u beter op waarde schatten. U kunt bijvoorbeeld de cursusmodule over kosten, risico’s en rendement gebruiken tijdens de periodieke onderhoudsgesprekken.

Een globale omschrijving van de inhoud per module is terug te vinden in het cursusaanbod. Maatwerk is in overleg mogelijk.                                                                                                                                                           Ons cursusaanbod

Ons doel is om beleggers, in begrijpelijke taal, inzicht te geven in de complexe beleggingswereld.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier, via info@goldencrosses.nl of (0168) 48 10 38.

                             An investment in knowledge pays the best interest

                                                                        - Benjamin Franklin-

Nb: Het tarief voor de digitale beleggingscursus is anders dan voor wanneer wij onze beleggingscursus geven op een externe locatie of live via Zoom. De verschillende tarieven zijn terug te vinden in onze tarievenlijst.

 

NIEUWS

Twitter