-8.72 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Cursus beleggen

In 10 modules krijgt u als beginnende én ervaren belegger de benodigde kennis en informatie om succesvol te beleggen. Golden Crosses is uw eigen top-professional met meer dan 20 jaar beleggingservaring. Op een boeiende en begrijpelijke manier maakt Golden Crosses u wegwijs in de wereld van beleggen. Of u nu een beginnende belegger bent of al jaren actief, onze lessen zijn verfrissend en geven u nieuwe inzichten.

Bent u een ervaren belegger, dan maakt u wellicht een keuze en selecteert u enkel die modules van de cursus die in uw behoeften voorzien. Dit is mogelijk omdat elke module een afgebakend onderwerp zal behandelen. De cursus beleggen kan individueel of in groepsverband bij ons worden gevolgd. 

Onze cursus beleggen Geld & Effecten is ook zeer geschikt voor beleggingsstudieclubs. Wij kunnen als vaste clubcoach worden ingeschakeld, waarbij ruimte is voor maatwerkopties, zoals het beleggen in thema’s.

Maakt u op dit moment gebruik van een beleggingsadviseur of vermogensbeheerder, ook dan zal de cursus u toegevoegde waarde bieden. Met de verworven kennis vormt u een betere gesprekspartner met uw bankier of beheerder. De adviezen en analyses die u ontvangt van uw adviseur/beheerder kunt u beter op waarde schatten. Het cursusmodule over kosten, risico’s en rendement bieden toegevoegde waarde tijdens de periodieke onderhoudsgesprekken.

 

In ons cursusaanbod leest u wat er per module wordt behandeld. Maatwerk is in overleg mogelijk.                                                                                                                                                           Ons cursusaanbod

Nb: De volledige cursus is inclusief een jaarabonnement op de wekelijkse publicatie van onze Beursvisie.

 

AGENDA

NIEUWS

 • 17 augustus 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 15 augustus 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 27 juli 2020

  Videoreeks Golden Crosses vernoemd in column De Telegraaf

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter