0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Lezing | 'Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht' 3-delig

Henry Ford, oprichter van het Ford autoconcern, sprak in 1920 de legendarische woorden: “het is maar goed dat gewone burgers ons bank- en financiële systeem niet begrijpen. Want deden zij dat wel, dan zou er direct een revolutie uitbreken”.
Wij laten u zien wat Henry Ford waarschijnlijk heeft bedoeld met deze quote.

De lezing "Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht” is een boeiend verhaal waarin wordt aangetoond dat grote gebeurtenissen in onze geschiedenis elke keer gepaard gaan met een majeure verandering in ons financiële systeem. Vanuit het perspectief van de geschiedenis nemen wij u mee naar het heden. En hoewel de toekomst niet valt te voorspellen, is een persoon met kennis en ervaring beter voorbereid. Dit onder het mom van:

Hoe meer kennis u heeft van het verleden, hoe verder u kunt kijken in de toekomst.

Op basis van boeken geschreven door Nobelprijswinnaars, vooraanstaande economen en geopolitieke analisten wordt een op feiten gebaseerd verhaal gepresenteerd. Een verhaal over de functie van goud en de rol van olie in ons geldsysteem. Een verhaal over oorlogen en industriële revoluties. Over intriges en bedrog en over economische macht en te extreem doorgevoerd kapitalisme.

Sinds de twee Wereldoorlogen is Amerika de scheidsrechter in de wereld. Echter, er wordt momenteel flink aan hun stoelpoten gezaagd. Een nieuwe strijd om de wereldmacht is in volle gang. De VS, China, Rusland en Europa zijn met elkaar in oorlog via o.a. handels- en valuta oorlogen maar ook via cyber- en proxywar. De winnaar zal een bepalende rol spelen in het nieuw te vormen financiële systeem. De aankomende veranderingen zullen wereldwijd grote gevolgen hebben op de waarde van activa en de koopkracht van ons huidige geld.

Deze lezing bestaat uit 3 aparte delen: het verleden, het heden en de toekomst. Waarbij wij in het laatste deel afsluiten met mogelijke toekomst scenario's en tips hoe u uw koopkracht en vermogen kunt beschermen.

Prijs: € 45.00 excl B.T.W.


     

NIEUWS

Twitter