0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Lezingen

Periodiek organiseren wij lezingen over de economie of een actueel beleggingsonderwerp. De aankondigingen van deze lezingen vindt u ruimschoots van te voren op onze website.

Daarnaast verzorgt Golden Crosses regelmatig gastlezingen met een beleggingsonderwerp naar keuze. Wij hebben veel ervaring in het geven van presentaties voor grote groepen cliënten, ondernemersverenigingen en beleggingsstudieclubs. Maar ook voor bijvoorbeeld serviceclubs zoals Rotary, Lions en Probus.

Vraagt u gerust als club of vereniging naar onze mogelijkheden. 

Wij kunnen u ook van harte het Golden Crosses Beleggingsspel aanbevelen. U leest hier meer over in het aparte submenu "Beleggingsspel". Dit spel is begin februari 2016 ontwikkeld en heeft zeer lovende referenties gekregen van diverse Rabobanken, beleggingsstudieclubs en ondernemers netwerken.

Golden Crosses is ook regelmatig in de media terug te vinden. Onderstaand enkele voorbeelden;

Media activiteiten

Op 10 november 2015 was Marco gastspreker op het symposium van ProBeleggen in stadion De Vliert in 's-Hertogenbosch. Aan de hand van actualiteit werd de Golden Crosses beleggingsmethode toegelicht.Marco Knulst was ook te zien in het webinar "Kansrijke beleggingen in 2016", wat op 7 januari 2016 georganiseerd werd door De Financiële Telegraaf. U kunt deze uitzending nog terugzien. 

Webinar De Financiële Telegraaf
 
 
Op 19 december 2016 was Marco Knulst te zien in het webinar "De Golden Crosses Beleggingsmethode", georganiseerd door Binck Bank en ProBeleggen. U kunt deze uitzending nog terugzien. 

Webinar Binck Bank
 

Op 22 juli 2019 is Marco Knulst geïnterviewd door de NOS over de recente stijging van de goudprijs. Als macro-econoom en bovengemiddeld geïnteresseerd in geopolitiek, behavioral finance en financiële geschiedenis komt de prijsstijging van goud (en de andere edelmetalen) voor hem niet uit de lucht vallen. "Spanning aan de tafel" is het kopje boven de alinea waarin hij een vergelijking maakt met het monopoliespel. U kunt het interview hier teruglezen. 

Interview met NOS
 

 

NIEUWS

Twitter