3.32 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe AEX-analyse

Terug

De AEX-index, de hoofdgraadmeter van de Nederlandse beurs, vertegenwoordigt de koersontwikkeling van de 25 grootste ondernemingen gewogen naar marktkapitalisatie. Iedere 3 maanden analyseren wij de status van Nederlands belangrijkste beursindex. Wat wordt de vermoedelijke richting van de beurs? Welke aandelen binnen de index bieden de meeste kansen? Zijn Nederlandse aandelen over- of ondergewaardeerd?

Via de Golden Crosses beleggingsmethode laten wij in 5 stappen zien hoe wij gefundeerd op bovenstaande vragen een antwoord geven.

Op 12 oktober heeft de AEX-index een nieuw verkoopsignaal (dead-cross) gegeven. Het stoplicht staat op rood. Dit is het 4de verkoopsignaal in ruim 4 jaar tijd. Ook noteren er slechts 10 van de 25 onderliggende bedrijven in een golden cross fase. 4 minder dan tijdens onze vorige kwartaalanalyse.
De AEX-index is sinds onze laatste kwartaalanalyse sterk verzwakt. Ook de trend van de AEX-index in de breedte oogt zeer kwetsbaar. Volgens onze risico-indicator is de kans op verdere koersdalingen groot. Wij zijn dus gewaarschuwd!

Bent u benieuwd naar de antwoorden en hoe het ervoor staat met de 25 grootste Nederlandse ondernemingen? Klik dan op onderstaande afbeelding en lees onze nieuwe AEX-analyse.


AGENDA

 • 28 mei 2019 Eemnes

  Bewust beleggen

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Utrecht

  Presentatie fondsenhuis SKAGEN

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Rotterdam

  Presentatie Elite Fund Management

  Lees meer
 • 28 oktober 2019 's-Heer Abtskerke

  Presentatie Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

Twitter