3.32 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Lezing Geld (r)evolutie tijdens Oelbert College Tour op 18 maart

Terug

Marco Knulst is met zijn lezing "Geld (R)evolutie, de strijd om de wereldmacht" gastspreker tijdens de inmiddels befaamde "Oelbert on Tour".

De Oelbert College Tour is in het verleden in het leven geroepen om iedereen die zich – op welke manier dan ook – verbonden voelt met het Sint-Oelbertgymnasium te laten delen in de kennis die binnen onze gemeenschap voorhanden is. Die gemeenschap ziet het Oelbert College graag heel ruim: het zijn niet alleen docenten en oud-docenten, maar ook medewerkers, ouders van leerlingen, oud-leerlingen en belangstellenden uit Oosterhout en omgeving. De kennis waarover de sprekers beschikken is buitengewoon gevarieerd en vaak heel specialistisch. Onder de titel Oelbert on Tour worden in 2019 3 Oelbert lezingen georganiseerd waarvan Golden Crosses de 2de lezing zal verzorgen.

De redactionele aandacht voor deze lezing, alsmede de uitnodiging voor deelname, zal worden gedaan via lokale media zoals BN de Stem, het Weekblad Oosterhout en Het Kanton, alsmede op de site www.oelbert.nl en social media.

De lezing Geld (R)evolutie start maandag 18 maart 2019 om 19.30 uur in de Agora van het Sint-Oelbert-gymnasium te Oosterhout (N.Br.) De toegang is vrij.
Het Sint-Oelbertgymnasium is het beste te bereiken via het Paterserf en vm. Zwembad De Blikken.


AGENDA

 • 28 mei 2019 Eemnes

  Bewust beleggen

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Utrecht

  Presentatie fondsenhuis SKAGEN

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Rotterdam

  Presentatie Elite Fund Management

  Lees meer
 • 28 oktober 2019 's-Heer Abtskerke

  Presentatie Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

Twitter