3.32 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Presentatie "Geld (r)evolutie en de heropleving van goud" open voor inschrijving

Terug

Datum: donderdag 9 mei 2019
Locatie: Golfbaan Landgoed Bergvliet, Het Koetshuis, Salesdreef 2, 4904 SW Oosterhout Nb
Organisator: Golden Crosses en The Silver Mountain

De presentatie “Geld (r)evolutie” is een intrigerende lezing over de diep verborgen verbanden tussen ons financiële systeem en belangrijke mondiale gebeurtenissen. Een op feiten gebaseerd verhaal over de functie van goud en de rol van olie in ons geldsysteem. Een verhaal over oorlogen, industriële revoluties, intriges en bedrog. Over economische macht en te extreem doorgevoerd kapitalisme. Vanuit het perspectief van de geschiedenis wordt u meegenomen naar het heden en de toekomst.

Met het uitbreken van de kredietcrisis is de wereldwijde schuldenlast extreem opgelopen. Westerse overheden en centrale banken voegen steeds meer nieuw (niet bestaand) geld aan de bestaande geldhoeveelheid toe. The Silver Mountain zal stil staan bij geld wat al meer dan 5000 jaar bestaat, namelijk goud en zilver. Zij zullen ingaan op praktische vragen zoals “Waarom zou ik juist nu edelmetaal aanschaffen?” en “Waar moet ik rekening mee houden bij een aankoop?” 

Onderstaand treft u de uitnodiging en het programma aan. Wanneer u deze lezing wilt bijwonen, eventueel in het gezelschap van een introducee, dan kunt u zich aanmelden via info@goldencrosses.nl.


AGENDA

 • 28 mei 2019 Eemnes

  Bewust beleggen

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Utrecht

  Presentatie fondsenhuis SKAGEN

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Rotterdam

  Presentatie Elite Fund Management

  Lees meer
 • 28 oktober 2019 's-Heer Abtskerke

  Presentatie Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

Twitter