-10.04 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe Dow Jones-analyse

Terug

De Dow Jones Industrial Average Index (afgekort: Dow Jones) is de oudste Amerikaanse aandelenindex met 30 grote ondernemingen zoals Apple, Coca Cola, Microsoft en Visa. Iedere 3 maanden analyseren wij de status van deze belangrijke Amerikaanse beursindex. Wat wordt de vermoedelijke richting van de beurs? Welke aandelen binnen de index bieden de meeste kansen? Zijn Amerikaanse aandelen over- of ondergewaardeerd?

Via de Golden Crosses beleggingsmethode laten wij in 5 stappen zien hoe wij gefundeerd op bovenstaande vragen een antwoord geven.

De Dow Jones-index noteert sinds 18 maart jl. weer in een golden cross-fase. Het koopsignaal vond plaats rond het all-time high. Volgens de regels van onze risico-indicator wijst dit erop dat de kansen op nieuwe records toenemen. Maar kan er sprake zijn van een collectieve dwaling? Tenslotte bevinden de waarderingen voor Amerikaanse aandelen zich ook op een historisch hoog niveau. Enkel rond de eeuwwisseling waren de waarderingen nog hoger. Daarnaast is het zeer onrustig op het geopolitieke front. Het belangrijkste thema daarbij is de machtsstrijd tussen de VS en China. De huidige handelsoorlog zet de verhoudingen behoorlijk op scherp. Hoewel er continue wordt gesproken over een naderend akkoord, is dit vanuit historisch perspectief zeer onwaarschijnlijk. Aan de hand van beleggingsmethode leggen wij uit hoe wij momenteel de kansen zien voor Amerikaanse aandelen.

Bent u benieuwd naar de antwoorden en hoe het ervoor staat met 30 iconische Amerikaanse ondernemingen? 

Klik dan op onderstaande afbeelding en lees onze nieuwe Dow Jones-analyse.


AGENDA

NIEUWS

 • 18 mei 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 7 mei 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 7 april 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 6 april 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 1 april 2020

  Videoboodschap 'Verwantschap theorie' op website bullion dealer

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter