-10.04 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Terugblik seminar 9 mei

Terug
Afgelopen donderdag, 9 mei, organiseerde Golden Crosses samen met bullion dealer The Silver Mountain een seminar in Oosterhout. Het thema van dit seminar was “Geld (r)evolutie en de heropleving van goud”, waarbij Marco Knulst van Golden Crosses zijn kennis deelde over het huidige financiële systeem, de koppeling hiervan met de wereldgeschiedenis, de huidige strijd om de wereldmacht en een blik in onze (financiële) toekomst.
Justin Sluijk en Rolf van Zanten van The Silver Mountain gaven vervolgens een uitleg over het kopen van fysiek edelmetaal en de rol die The Silver Mountain daarin vervult.


Met een groep van ongeveer dertig geïnteresseerden was het een hele mooie opkomst. Na afloop van beide presentaties werden er diverse vragen gesteld over het beleggen in edelmetaal en de totstandkoming van de goud- en zilverprijs. Ook waren de aanwezigen benieuwd hoe je jouw vermogen kunt beschermen tegen een verandering van het financiële systeem. Al met al een mooie opkomst met enthousiaste reacties en leuke discussies na afloop.  
Voor degenen die de lezing hebben gemist maar wel benieuwd zijn naar hetgeen er is besproken, staat hieronder een samenvatting weergegeven van de presentatie van The Silver Mountain. Een samenvatting van de presentatie Geld (r)evolutie treft u hier aan.

Wilt u een volgende keer ook aanwezig zijn bij een presentatie? Kijk dan op onze agenda op de homepagina voor een overzicht van data en locaties.

Samenvatting presentatie The Silver Mountain


De presentatie van The Silver Mountain ging over het kopen van fysiek goud en zilver, waar je op moet letten en hoe de prijsvorming tot stand komt.

Bij het investeren in fysiek edelmetaal zijn er een aantal onzekerheden voor de beleggers die dit niet eerder hebben gedaan. Is dit wel veilig? Hoe weet ik welke vorm van edelmetaal ik moet kopen? Hoe weet ik of het edelmetaal echt is etc? The Silver Mountain vervult als één van de grootste handelaren in de Benelux een belangrijke rol voor beleggers die fysiek goud en zilver willen aankopen. Zij leveren nieuw geslagen beleggingsmunten van erkende munthuizen en goud- en zilverbaren van smelterijen met een Good Delivery Status. Deze baren zijn wereldwijd eenvoudig verhandelbaar en altijd geslagen in tenminste 99.9% puur goud. Indien u bij The Silver Mountain edelmetaal aankoopt kunt u ervoor kiezen om dit op te halen op kantoor en daar te betalen (het spreekwoordelijke boter bij de vis). U kunt ook uw bestelling volledig verzekerd, met een identiteitscontrole bij aflevering, laten bezorgen op een dag naar keuze. Tevens is het mogelijk om uw edelmetaal op te laten slaan bij hun partner Edelmetaal Beheer Nederland, met zwaar beveiligde kluisruimten in Rotterdam en Zurich.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met The Silver Mountain op telefoonnummer (035) 20 31 380 of via e-mail info@thesilvermountain.nl


AGENDA

NIEUWS

 • 18 mei 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 7 mei 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 7 april 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 6 april 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 1 april 2020

  Videoboodschap 'Verwantschap theorie' op website bullion dealer

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter