-18.33 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Première videobericht voor 1Vermogensbeheer

Terug

Golden Crosses heeft haar eerste videobericht gemaakt voor 1Vermogensbeheer. Wij delen onze macro economische inzichten en beleggingsideeën op basis van de Golden Crosses Beleggingsmethode.

Het beursjaar 2020 is zeer enerverend van start gegaan. Het jaar is 23 dagen oud en het lijkt erop dat er nu al meer is gebeurd dan wij, aan het begin van dit beursjaar, voor het hele jaar voor mogelijk hadden gehouden. Geopolitieke spanningen nemen toe en waarschuwingen van grote instituten zoals het IMF worden weggewuifd door beleggers. Er zijn signalen die wijzen op overdrijving. Desalniettemin blijven Amerikaanse beurzen nieuwe records vestigen.

Wij vrezen dat de huidige tegenstellingen model zullen staan voor de rest van dit jaar. Evenals miljardair belegger Ray Dalio gaat onze voorkeur uit naar een wereldwijd goed gespreide beleggingsportefeuille met weinig liquiditeit. Want cash is niet de vluchthaven waarin wij geloven.

In onze videoboodschap van ongeveer 7 minuten bespreken wij de huidige turbulente start en staan wij ook stil bij onze kanshebbers voor 2020. Platina is uit de startblokken geschoten met een voorlopig rendement van meer dan 5%.

Wanneer u benieuwd bent naar de beleggingsoplossingen van 1Vermogensbeheer kijk dan op de website www.1vermogensbeheer.nl


Klik op onderstaande afbeelding voor de videoboodschap.

  

 


AGENDA

NIEUWS

Twitter