-9.41 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe Dow Jones-analyse

Terug
De Dow Jones Industrial Average Index (afgekort: Dow Jones) is de oudste Amerikaanse aandelenindex met 30 grote ondernemingen zoals Apple, Visa, Intel Corp. en farmaceut Pfizer. Iedere 3 maanden analyseren wij de status van deze belangrijke Amerikaanse beursindex. Wat wordt de vermoedelijke richting van de beurs? Welke aandelen binnen de index bieden de meeste kansen? Zijn Amerikaanse aandelen over- of ondergewaardeerd?

Via de Golden Crosses beleggingsmethode laten wij in 5 stappen zien hoe wij gefundeerd op bovenstaande vragen een antwoord geven.

De Amerikaanse Dow Jones index noteert niet ver meer van het niveau van voor de coronacrash. De index noteerde op onze peildatum, slotkoersen 5 augustus, nog in een dead cross-fase. Maar een dag later was het koopsignaal een feit. Beurzen lijken een volledig herstel te verdisconteren. Dit terwijl het werkloosheidspercentage in de VS boven de 10% noteert, er nog steeds sprake is van het coronavirus en een vaccin nog op zich laat wachten. In de tussentijd gaan de schermutselingen met vijand “China” gewoon verder en lijken iedere week verder te escaleren.

Centrale bankiers en overheden lijken er wereldwijd in geslaagd te zijn om de financiële markten te stabiliseren en zelfs terug te brengen op het stijgende pad. Of ze er ook in slagen om de economie weer terug te krijgen op het niveau van voor de uitbraak van de coronacrash moet nog gaan blijken. Want de schade is enorm.  Maar voorlopig werkt het nieuwe monetair vaccin goed en blijven zij de dosis flink verhogen.

Aan de hand van de Golden Crosses Beleggingsmethode leggen wij uit hoe wij momenteel de kansen zien voor Amerikaanse aandelen. Bent u benieuwd naar de antwoorden en hoe het ervoor staat met 30 iconische Amerikaanse ondernemingen?

Klik dan op onderstaande afbeelding en lees onze nieuwe Dow Jones-analyse. 

 

AGENDA

NIEUWS

 • 9 oktober 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen' compleet

  Lees meer
 • 5 oktober 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen & Trackers

  Lees meer
 • 17 augustus 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 15 augustus 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 27 juli 2020

  Videoreeks Golden Crosses vernoemd in column De Telegraaf

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter