0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Webinar 'past, present & future'

Terug
 

Wij nodigen u van harte uit om op dinsdagavond 13 april deel te nemen aan het online webinar 'past, present & future'.

Tijdens dit webinar lichten wij eerst de belangrijkste gebeurtenissen van het eerste kwartaal 2021 toe en wat hier de gevolgen van zijn voor de financiële markten. Ook bespreken wij de Golden Crosses Beleggingsportefeuille. Hoe reageert onze all weather portefeuille op het beurssentiment? Waarbij wij extra aandacht besteden aan de meest recente transacties binnen de portefeuille. 

Uiteraard wordt er stilgestaan bij de huidige geopolitieke situatie in de wereld. Wat zijn mogelijk toekomstige scenario’s? Welk effect hebben deze op de financiële markten? Wat kunt u doen om uw koopkracht te beschermen? Ook hierop krijgt u antwoord.

Programma
19.30 / 20.15 uur             Webinar incl. toelichting op de Golden Crosses Beleggingsportefeuille
20.15 / 20.30 uur             Vragenronde en afsluiting

Locatie
Online via het programma Zoom. U kunt deze hier gratis downloaden (kies: “Sign up, it’s free”).

Deelnemen aan het webinar?
Meld u zich dan voor 13 april bij ons aan. Dit kan per e-mail via info@goldencrosses.nl. Deelname is gratis voor de Golden Crosses Premium klanten én relaties van 1Vermogensbeheer.

Overige geïnteresseerden kunnen deelnemen tegen een vergoeding van EUR 25,00 (excl. BTW). Inschrijving en betaling geschiedt via onze website (klik hier). Na aanmelding ontvangt u een e-mail met de link waarmee u op 13 april kunt inloggen.

We zien uit naar uw aanmelding!

NIEUWS

Twitter