0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Beide Podcasts van Golden Crosses goed beluisterd

Terug

In het eerste kwartaal van 2021 heeft Golden Crosses zijn eerste stappen gezet in de wereld van de steeds populairder wordende podcasts. 23 januari was de podcast première. Marco Knulst was te gast bij de podcast ‘Romany vraagt’ van Romany van der Moezel.

In deel 1 van de podcast ‘Geen bezit, wel gelukkig’ was het centrale thema de voorgeschiedenis van 'The Great Reset' en het historische moment waar de maatschappij zich nu in bevindt. Spreken we van het einde van het kapitalisme? En wat betekent de zin uitgesproken door het World Economic Forum: 'you will own nothing and will be happy'? Inmiddels hebben meer dan 1300 mensen naar dit interview geluisterd.

In februari is het vervolg opgenomen. In deel 2 “De grote Wereldcrisis van 2021” wordt ingegaan op de verbanden tussen macht, geld en geopolitiek. Centrale vragen zijn: wat is geld, wie bepaalt dat en hoe ziet ons toekomstige geld er uit? Waarom worden de rijken steeds rijker en de armen steeds armer, zelfs nu in coronatijd? Waarom blijven centrale banken sinds de Kredietcrisis maar geld bijdrukken? Waarom wordt Bitcoin niet het nieuwe geld? Ook deze podcast is ondertussen bijna 800 keer beluisterd.

De maatschappij bevindt zich momenteel in een spannende fase die vraagt om verandering. Maar waarbij verkeerde beslissingen een ontwrichtende uitwerking kunnen hebben, zowel binnen- als buiten landsgrenzen. Het huidige kantelpunt gaat ook gepaard met een verandering van ons financiële systeem en daarmee de waarde van uw vermogen. De regeringsleiders, centrale bankiers, captains of industry en andere geleerden geven al aan dat zij de wereld van een beter fundament zullen voorzien. Voortdurend roepen zij: ‘Build Back Better’. Maar hoe aanneembaar is dit, wanneer juist zij aan het hoofd hebben gestaan van de huidige ontsporing?

Benieuwd naar de veel beluisterde podcasts? Klik dan op onderstaande afbeeldingen.

Wilt u meer weten over de visie van Golden Crosses of wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-138 217 82 en via e-mail info@goldencrosses.nl.

 

 


NIEUWS

Twitter