0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Webinar 'Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht'

Terug
   

De lezing ‘Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht’ is geschikt voor iedereen die iets wil begrijpen van de huidige tijdsgeest. Zowel geopolitiek, maar zeker ook op financieel gebied. Hoe kunt u zich (financieel) beschermen in de huidige strijd om de wereldmacht? Deze lezing zet u aan het denken en zal de manier veranderen waarop u naar de huidige wereldpolitiek kijkt. Maar nog belangrijker, het geeft u inzichten die u kunt gebruiken om u te wapenen tegen de financiële toekomst.

Op basis van boeken geschreven door Nobelprijswinnaars, vooraanstaande economen en geopolitieke analisten wordt een op feiten gebaseerd verhaal verteld. Een verhaal over de functie van goud en de rol van olie in ons geldsysteem. Een verhaal over oorlogen en industriële revoluties. Over intriges en bedrog en over economische macht en te extreem doorgevoerd kapitalisme.

Sinds de twee Wereldoorlogen is Amerika de scheidsrechter in de wereld. Echter, er wordt momenteel flink aan hun stoelpoten gezaagd. Een nieuwe strijd om de wereldmacht is in volle gang. De VS, China, Rusland en Europa zijn met elkaar in oorlog. Via o.a. valuta- en handelsoorlogen maar ook via cyber-, bio- en proxy wars. De winnaar zal een bepalende rol spelen in het nieuw te vormen financiële systeem. De aankomende veranderingen zullen wereldwijd grote gevolgen hebben op de waarde van activa en de koopkracht van het huidige geld.

Onze trailer vindt u terug op YouTube (klik op bovenstaande afbeelding).

Programma en data
Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht’ wordt online gegeven en is opgedeeld in de volgende 3 delen:

17 mei        Deel 1: het verleden        19:30 uur tot 21:00 uur            inschrijven
31 mei        Deel 2: het heden            19:30 uur tot 21:00 uur            inschrijven
14 juni        Deel 3: de toekomst        19:30 uur tot 21:00 uur            inschrijven

Deelnemen aan het webinar
Meld u voor 17 mei bij ons aan. Dit kan per e-mail via info@goldencrosses.nl. Deelname is gratis voor de Golden Crosses Premium klanten en abonnees op onze Beursvisie.

Overige geïnteresseerden kunnen deelnemen tegen een vergoeding van EUR 15,00 (excl. BTW) per deel. Inschrijving en betaling geschiedt via de link “inschrijven”. Na aanmelding en betaling ontvangt u een e-mail met de link waarmee u kunt inloggen.

Mocht u bepaalde data niet kunnen dan is dit geen probleem. Alle 3 de delen worden opgenomen zodat u deze terug kunt kijken wanneer het u uitkomt.

NIEUWS

Twitter