0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe Selectielijst Fondsen & Trackers

Terug

De nieuwe "Selectielijst Fondsen & Trackers" is op onze website geplaatst. Deze lijst is samengesteld op basis van de Morningstar-database met de slotkoersen van 24 juni 2021. Morningstar is het grootste onafhankelijke beleggingsonderzoeksbedrijf ter wereld.

Deze selectielijst geeft een overzicht van de meest aantrekkelijke beleggingsfondsen en trackers per beleggingscategorie (aandelen, vastgoed, grondstoffen en obligaties) op basis van door ons vooraf vastgestelde selectiecriteria. De beleggingsfondsen en trackers zijn gesorteerd op rendement, waarbij beleggingsfondsen en ETF´s die de benchmark op 5-jaars basis niet verslaan, niet worden gepubliceerd.

De selectielijst Fondsen & Trackers is alleen toegankelijk voor onze abonnees.

Een abonnement op onze Beursvisie biedt beleggers via 4 verschillende onderdelen een unieke manier om beter, makkelijker, goed onderbouwd en op transparante wijze zelf te beleggen. Eén van die onderdelen is elk kwartaal een actuele selectielijst Fondsen & Trackers. De overige onderdelen betreffen inzage in de Golden Crosses beleggingsportefeuille, extra verdieping via wekelijkse nieuwsbrieven of videoberichten en toegang tot onze Grafiek van de Dag publicaties.

Bent u benieuwd hoe onze "Selectielijst Fondsen & Trackers" het beleggen voor u makkelijker kan maken?

Klik dan op onderstaande afbeelding voor ons videobericht.

 


NIEUWS

Twitter