0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Lezing 'Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht'

Terug

De lezing 'Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht' is een intrigerend verhaal waarin wij aantonen dat grote gebeurtenissen in onze geschiedenis elke keer gepaard gaan met een majeure verandering in ons financiële systeem. Vanuit het perspectief van de geschiedenis nemen wij u mee naar het heden. En hoewel de toekomst niet valt te voorspellen, is een persoon met kennis en ervaring beter voorbereid. Dit onder het mom van:

Hoe meer kennis u heeft van het verleden, hoe verder u kunt kijken in de toekomst.

De lezing 'Geld (r)evolutie”, de strijd om de wereldmacht' is geschikt voor iedereen die iets wil begrijpen van de huidige tijdsgeest. Zowel geopolitiek, maar zeker ook op financieel gebied. Hoe kunt u zich (financieel) beschermen in de strijd om de wereldmacht? Deze lezing zet u aan het denken en zal de manier waarop u naar de huidige wereldpolitiek kijkt veranderen. Maar nog belangrijker, het geeft u inzichten die u kunt gebruiken om u (financieel) te wapenen tegen de toekomst.

Aanschaf:
De lezing is opgenomen in 3 aparte delen: het verleden, het heden en de toekomst. Wilt u het antwoord van Golden Crosses hoe u uw vermogen het beste kunt beschermen? Voor EUR 45 excl. BTW kunt u de lezing bestellen door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

NB: Hierbij ontvangt u tevens de onderliggende presentatie inclusief unieke links naar nog meer achtergrondinformatie én de podcasts 'geen bezit, wel gelukkig. Deel 1 en 2'. Dit alles in 1 overzichtelijk document.  


 


NIEUWS

Twitter