0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe AEX-analyse

Terug
Wat een start van het beursjaar! Vorig jaar halveerde de Nederlandse AEX nog bijna, maar de afgelopen week noteert de koers een all-time high! De status van onze risico-indicator is heel duidelijk, de sterk stijgende trend is nog steeds intact.

Op het wereldtoneel is het echter erg onrustig. De geopolitieke onrust neemt onderliggend toe, prijzen van goederen en diensten stijgen steeds harder, er zijn de nodige tekorten van computerchips en andere essentiële producten, leveringstijden lopen op, de rente op de kapitaalmarkt stijgt in reactie op de stijgende inflatie etc. Maar het goede nieuws voor de beurzen is dat centrale banken de financiële markten blijven voorzien van ruime monetaire stimulansen. En ook overheden laten hun tekorten flink oplopen om de economie maar te blijven stimuleren.

Op dit moment noteren maar liefst 20 van de 25 bedrijven in een golden cross-fase, een stijgende trend. En zal naar alle waarschijnlijkheid één bedrijf binnenkort ook een koopsignaal geven. In deze kwartaalanalyse geven wij specifieke aandacht aan de aandelen ASR Nederland, KPN, Unilever en Heineken.

In 5 stappen nemen wij u mee in de analyse van de AEX. Bent u benieuwd hoe wij momenteel de kansen inschatten van de belangrijkste Nederlandse beurs en hoe het ervoor staat met de 25 grootse onderliggende ondernemingen? En welk van de eerder genoemde 4 bedrijven  binnenkort mogelijk een koopsignaal geeft? Klik dan op onderstaande afbeelding.

 

NIEUWS

Twitter