0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe AEX-analyse

Terug

De Nederlandse AEX noteert weer nieuwe records. De voorlopige koerswinst sinds het koopsignaal van halverwege vorig jaar bedraagt maar liefst 49,36% en is daarmee groter dan iedere eerder afgesloten golden cross-fase van deze eeuw. De status van de trend is zelfs sterk stijgend! Waar gaat dit sprookje eindigen?

Op het wereldtoneel is het nog steeds erg onrustig. De geopolitieke onrust neemt verder toe, prijzen van goederen en diensten stijgen steeds harder, er zijn de nodige tekorten van computerchips en andere essentiële producten, leveringstijden lopen op alsmede het aantal corona besmettingen. Maar het goede nieuws voor de beurzen is dat centrale banken de financiële markten blijven voorzien van ruime monetaire stimulansen. En ook overheden doen een duit in het zakje en laten hun schulden flink oplopen.

Op dit moment noteren 15 van de 25 bedrijven in een golden cross-fase. Dit zijn er 5 minder dan op de vorige peildatum. Echter, waarschijnlijk geven 3 bedrijven binnenkort hun koopsignaal. Welke dat zijn kunt u lezen in deze kwartaalanalyse.

In 5 stappen nemen wij u mee in de analyse van de AEX. Bent u benieuwd hoe wij momenteel de kansen inschatten van de belangrijkste Nederlandse beurs en hoe het ervoor staat met de 25 grootse onderliggende ondernemingen? Klik dan op onderstaande afbeelding.

 


NIEUWS

Twitter