0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Black Friday Deals 2021

Terug

DEAL 1:

33% korting op onze online lezing 'Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht'. De wereld bevindt zich momenteel in een transitiefase waarbij er grote veranderingen in de maatschappij gaan plaatsvinden. Wereldmachten liggen met elkaar overhoop en beide kampen willen nieuwe vormen van geld introduceren. Een pandemie deed zich al eerder voor in de geschiedenis, tijdens zo'n transitiefase. Het verleden leert dat dit soort perioden grote consequenties op de koopkracht van uw geld zal hebben.

De lezing is opgenomen in 3 aparte delen: het verleden, het heden en de toekomst. De huidige spanningen in de wereld zijn voor ons geen verrassing. Wilt u het antwoord van Golden Crosses weten hoe u uw vermogen het beste tegen koopkrachtverlies kunt beschermen? Voor slechts EUR 30 in plaats van EUR 45 excl. BTW kunt u de lezing bestellen door een e-mail te sturen naar info@goldencrosses.nl.

In de presentatie zitten unieke links naar nog meer achtergrondinformatie én u ontvangt tevens de podcasts 'geen bezit, wel gelukkig. Deel 1 en 2'. Dit alles in 1 overzichtelijk document.

 
 
 

DEAL 2:

25% korting op onze online cursus beleggen 'Geld & Effecten'.
Maak kennis met onze vernieuwde beleggingscursus. Omdat wij de cursus sinds oktober ook digitaal aanbieden, kunt u starten wanneer u wilt. Onze complete cursus beleggen bestaat uit 10 losse modules van circa 1,5 uur. Omdat elke module een afgebakend onderwerp behandelt, kunt u die modules selecteren die het beste bij uw interesse passen. Een globale omschrijving van de inhoud per module is terug te vinden in het cursusaanbod op onze website www.goldencrosses.nl.

Voor slechts EUR 25 per module excl. BTW ontvangt u de online cursus incl. de onderliggende sheets. Kies 4 modules naar keuze voor slechts EUR 75 excl. BTW. U kunt uw interesse c.q. keuze doorgeven door een e-mail te sturen naar info@goldencrosses.nl.
 
 
 


    An investment in knowledge pays the best interest

                                            -Benjamin Franklin-


NIEUWS

Twitter