0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe Dow Jones-analyse

Terug
De Dow Jones Industrial Average Index (afgekort: Dow Jones) is de oudste Amerikaanse aandelenindex met 30 grote ondernemingen zoals Apple, Coca Cola, Visa en Microsoft. Iedere 3 maanden analyseren wij de status van deze belangrijke Amerikaanse beursindex. Wat wordt de vermoedelijke richting van de beurs? Welke aandelen binnen de index bieden de meeste kansen? Zijn Amerikaanse aandelen over- of ondergewaardeerd? Via de Golden Crosses beleggingsmethode laten wij in 5 stappen zien hoe wij gefundeerd op bovenstaande vragen een antwoord geven.

De Amerikaanse Dow Jones index geeft een waarschuwingssignaal. Hoewel de index zich nog steeds in een mild opgaande trend beweegt, is het in een spannende fase aanbeland. De trend bevindt zich namelijk onder de belangrijke psychologische barrière (de rode lijn). Maar is de basis van de bekendste beursgraadmeter ter wereld fundamenteel gezien nog gezond? In 1 overzicht ziet u de status van de onderliggende bedrijven, die duidelijk in kracht aan het afnemen is.

Ondanks de sterk toenemende inflatie van meer dan 7%, en de nog hogere inflatie verwachtingen, verhoogt de Federal Reserve de beleidsrente (nog) niet. De economische groei is aan het verslechteren waardoor stagflatie op de loer ligt. Op basis van 4 verschillende waarderingsmaatstaven zijn Amerikaanse aandelen maar liefst 182% overgewaardeerd! De waarderingen zijn dus extreem te noemen. Echter, een record is er om gebroken te worden. Maar let op, wij zitten in de extra tijd!

Bent u benieuwd hoe wij momenteel de kansen inschatten van de Amerikaanse beurs en wat wij te melden hebben over American Express, Cisco Systems, Dow Chemical en Johnson & Johnson?
Klik dan op onderstaande afbeelding.

 NIEUWS

Twitter