0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Podcast: De totalitaire 2030 agenda, digitaal centrale bankgeld & de oplossing

Terug
Begin 2021 namen wij onze eerste podcasts met Romany van de Moezel op. Nu, iets meer dan 1 jaar later, is de derde podcast opgenomen waarbij de oplossing steeds duidelijker wordt.  De mensheid wordt gereset. Kiest u voor de positieve of negatieve variant?

In Podcast 1 met de titel ‘The Great Reset’ bespraken wij uitgebreid de plannen van het World Economic Forum (WEF) voor de wereld. Wie zitten er achter het WEF, waarom streven zij naar één wereldregering en wat houdt hun centrale thema 'you will own nothing and will be happy' precies in? De maatschappij bevindt zich momenteel aan de vooravond van een historische verandering. Steeds meer mensen voelen, diep van binnen, een wijziging aankomen.

In Podcast 2 met de titel ‘tDe strijd om de wereldmacht” zijn wij dieper ingegaan op de verbanden tussen macht, geld en geopolitiek. Centrale vragen die wij beantwoorden zijn: wat is geld, wie bepaalt dat en hoe ziet ons toekomstige geld er uit? Waarom worden de rijken steeds rijker en de armen steeds armer, zelfs nu in coronatijd?
Beide podcasts zijn goed beluisterd en door de vele enthousiaste reacties hebben wij besloten om een vervolg hierop te maken. Echter, inclusief de oplossing!

Podcast 3 met de titel ‘de totalitaire 2030 agenda, digitaal centrale bankgeld & de oplossing’ bestaat uit 2 gedeeltes. In het eerste gedeelte bespreken wij Agenda 2030 van de Verenigde Naties én het WEF. De meeste Westerse regeringsleiders (incl. de Nederlandse regering) steunen de plannen van beide supranationale instanties. Wij bespreken de totalitaire plannen en de grote invloed die zij gaan hebben op het dagelijkse leven en op het bezit en vermogen van wereldburgers. De wereld zoals wij die hebben gekend komt, als het aan hen ligt, nooit meer terug. Men wil een tirannieke maatschappij scheppen, bestaande uit chips, robots en afgedwongen gehoorzaamheid. De minderheid van de maatschappij beslist hoe de meerderheid van de bevolking dient te leven en denken. De huidige maatschappij wordt in een rap tempo afgebroken. Kijk naar de toenemende polarisatie, stijgende armoede, toenemende inflatie waaronder voedsel- en energieprijzen, stikstofcrisis, oorlog, vluchtelingen, verhoogde belastingdruk etc. En op de brokstukken van de oude maatschappij wordt een nieuwe gebouwd (Build Back Better). Niet democratisch maar autocratisch.

In het tweede gedeelte koppelen we de huidige ‘aardse’ problematiek en onrust aan de 'universele' oplossing. Want er is een oplossing, een paradijs op aarde voor iedereen is mogelijk. Er is eenwording op wereldschaal nodig. Maar niet onder leiding van het WEF en andere supranationale instituten. Niet door alle landen te dwingen zich aan één politieke regering ondergeschikt te maken, maar eerder door de fundamentele erkenning van de gelijkenis die we op spiritueel niveau met elkaar vertonen. Wij zijn immers allemaal mensen. Waarbij we onze plaatselijke autonomie en culturele verschillen in ere houden en als iets kostbaars bewaren. Maar dat paradijs op aarde komt er niet vanzelf en we zullen het met zijn allen samen, los van ras, geloof of sekse, moeten doen.

De oplossing ligt in je hart.

Wilt u meer weten over de visie van Golden Crosses? Bel of mail ons gerust. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-13 82 17 82 en via e-mail info@goldencrosses.nl. Wilt u onze eerdere podcasts (opnieuw) beluisteren, ga dan naar ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/c/GoldenCrosses

 

NIEUWS

Twitter