0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

De ideale wereld

Terug

De ideale wereld. De wereld is momenteel ziek, maar wij gaan hem samen beter maken


Golden Crosses doet al vele jaren verslag over de diepere achtergronden van de financiële markten in de wereld. Daarbij hebben wij de verbanden laten zien tussen o.a. geld en macht. Ook hebben wij de sociaal-economische ontwrichtingen en vele andere diepgaande consequenties voor de mensheid in lezingen, publicaties en podcasts toegelicht. De mensheid is verstrikt geraakt in een web waarbij velen niet in de gaten hebben dat dit slechts een matrix is van de werkelijke wereld. Zij zijn hun hele leven lang door diverse partijen zoals media, politiek en dogma's geïndoctrineerd en kunnen niet meer kritisch denken maar alleen nog herhalen wat hen geleerd is. Hun natuurlijk kompas om uit dit web, deze negatieve spiraal te komen werkt nauwelijks nog.

In deze video geven wij onze kijk op dé ideale wereld. Want het kan allemaal zoveel mooier, makkelijker, liefdevoller en harmonieuzer. De mensheid kan de puzzel enkel leggen als zij loskomt uit haar web. We moeten weer teruggaan naar de basis. Want wat is nu eigenlijk het meest belangrijk in het leven?

Wie denkt dat het klassieke geld, crypto, goud of andere betaalmiddelen de oplossing gaan bieden voor jouw geluk, zal hoogstwaarschijnlijk van een koude kermis thuiskomen. Wie denkt dat enkel materie geluk geeft, zal een beperkt leven leiden. Het ultieme geluk van de mensheid dienen wij te zoeken buiten het financiële systeem. Als wij dat niet kunnen, dan blijft de mensheid de gehele cyclus van crisis, oorlog etc. herhalen. En als je wilt weten hoe die (lelijke) cyclus eruit gaat zien, doe dan niets, verander niet en wacht gewoon af tot machtige leiders, hongerig naar nog meer macht, dat binnenkort voor jou bepalen. Wil je wel uit dat negatieve web opstaan?

Creëer de ideale wereld zelf...straal, draag uit, werk samen, wees positief, luister naar je hart en creëer zo jouw ideale wereld!

 

Volg ons! 👇
Website: https://www.goldencrosses.nl/
YouTube: https://www.youtube.com/c/GoldenCrosses
Twitter: https://twitter.com/mjknulst
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marco-knulst-rba/


NIEUWS

Twitter