0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Afscheid Golden Crosses

Terug

 

Beste relatie,

Op 8 september jl. hebben wij, samen met Kunstschilder Joop Mijsbergen en auteur Ankie Hettema, de lezing 'Zien wat blijft' gegeven. De uitnodiging voor deze presentatie bevatte o.a. onderstaand stukje tekst. Wanneer u klikt op bovenstaande afbeelding, dan kunt u onze inbreng van deze avond terugkijken.

De wereld verkeert in een onontkoombare transitie.
We worden met veranderingen geconfronteerd die wij nooit eerder meemaakten.
Niets gebeurt voor niets want het dient altijd de ontwikkeling naar het nieuwe.
Maar hoe ziet dat er dan uit?


Marco ging in zijn bijdrage verder in op de economische cycli, maar ook in de cycli van een beschaving. De wereld staat, zijn inziens, op een belangrijk kantelpunt. Zijn oplossing om het kantelpunt de juiste c.q. goede richting op te gaan, is al enkele maanden via YouTube videoberichten via de Beursvisies van Golden Crosses te zien en te lezen. Wij mensen dienen los te komen van het (corrupte) financiële systeem. De mens zit gevangen door te denken in geld. En daarnaast via het verzamelen van materie. Mede geholpen door een jarenlange indoctrinatie dat een economie moet 'groeien' en dat kan blijkbaar alleen door te consumeren. Maar is de mens echt gelukkiger geworden de afgelopen jaren?

Goed voorbeeld doet (hopelijk) goed volgen, is een bekend gezegde. Daarom kunnen Marco zijn inzichten, zijn inziens, enkel ondersteund worden door zelf het voorbeeld te geven. De mens moet elkaar helpen. En "helpen" is iets anders dan "werken". Helpen doe je gratis en vanuit het hart. Wij kunnen naar aanleiding van onze visie op het financiële systeem én onze mening daarom geen geld meer vragen voor onze diensten. Alles wat Golden Crosses de laatste 8 jaar gepubliceerd heeft, maken wij dus openbaar toegankelijk.

Alle geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag gratis toegang krijgen tot alle publicaties achter de login. Met daarin o.a. de complete beleggingscursus "Geld & Effecten", een kindvriendelijke video serie "Economie aan de hand van gezelschapsspellen" om de wereldeconomie beter te begrijpen, de laatste stand van de Golden Crosses Beleggingsportefeuille, alle Beursvisies waarin regelmatig gewaarschuwd werd voor de huidige periode en nog veel meer. Vul het contactformulier in op www.goldencrosses.nl en u ontvangt binnen enkele dagen een activeringslink van ons.

De mythische feniks gaat weer uit haar as herrijzen! Maar vooralsnog zit de mens gevangen in een repeterende cyclus. Wij zitten in de fase van revoluties en oorlogen. Hoe komen we hieruit? Een paradijs op aarde is zeker mogelijk maar daarvoor dienen wij terug te gaan naar onze kern. Dan is er voor iedereen geluk, liefde en welzijn. Er dient een positieve ‘good reset’ plaats te vinden. De "negatieve Great Reset", die de elite beoogt, gaat uit van 'geen bezit wel geluk'. Wij zien duidelijk andere signalen. Een negatieve reset betekent simpelweg GEEN geluk. Echter, de enige overeenkomst tussen een goede en negatieve reset is het feit dat bezit nauwelijks nog een rol gaat spelen. Geld is zelfs niet meer nodig. De negatieve reset gaat uiteindelijk over in een soort "credit system" waarbij men meer credits krijgt naarmate men klakkeloos de agenda van de macht volgt. De goede reset gaat uit van gelijkheid en elkaar helpen, waardoor er in de basis geen geld, en al zeker geen credits, nodig zijn. U snapt al dat in een wereld die linksom of rechtsom tendeert richting 'geen bezit', beleggen zinloos is. Waarom zou u vanuit dat oogpunt dus nog betalen (aan ons)?

Wij willen iedereen bedanken voor alle jaren dat u vertrouwen had in ons. De AEX, de Amsterdamse beursgraadmeter, staat op moment van schrijven ca. 17% lager dan aan het begin van 2022. De Golden Crosses Beleggingsportefeuille noteert een plus van ruim 2%. Commercieel gezien waarschijnlijk een vreemd tijdstip om te stoppen. Echter, met onze visie, is verder gaan onmogelijk. Om beleggers te coachen terwijl hun vermogen richting nul tendeert en daarvoor een consultancy vergoeding te vragen, voelt voor ons niet goed. Onze boodschap is de afgelopen maanden veranderd van economisch- en beleggingsinhoudelijk naar een totale andere inrichting van de menselijke interactie op deze aarde. Deze cyclus moet gekeerd worden! Wij wensen u het allerbeste toe en veel wijsheid.

Met vriendelijke beursgroet,
Wendy Franken en Marco Knulst


NIEUWS

Twitter