8.46 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Presentatie Golden Crosses en 1Vermogensbeheer

Terug
11 mei Best Western City Hotel Goderie te Roosendaal


“Zonder omkijken beleggen volgens de Golden Crosses Beleggingsmethode"

 
1Vermogensbeheer en Golden Crosses organiseren gezamenlijk een interessante beleggingsavond op donderdag 11 mei.

De heer Jim Tehupuring van 1Vermogensbeheer (mede bekend van RTL Z en zijn column in De Telegraaf) en Marco Knulst van Golden Crosses zullen hun beleggingsvisie toelichten. Aandelenanalist Jim werd in 2016 door professionele collega-beleggers genomineerd tot beste beleggingsexpert van Nederland. Met recht dus een autoriteit in zijn vakgebied.

Onderstaand treft u het programma voor deze avond aan:

 19.30 Ontvangst
 19.45 Welkomstwoord Marco Knulst RBA
 19.50 Beleggingsvisie 1Vermogensbeheer door Jim Tehupuring
 20.30 Pauze
 20.40 Beleggingsvisie Golden Crosses door Marco Knulst RBA
 21.20 Golden Crosses Beleggingsmethode via 1Vermogensbeheer door Marco Knulst RBA
 21.30 Borrel
 22.30 Einde

1Vermogensbeheer biedt sinds begin februari de Golden Crosses Beleggingsmethode in vermogensbeheer aan. Een blijk van vertrouwen en waardering voor onze beleggingsmethode. Een methode die bekent staat om zijn aantrekkelijke rendementen in combinatie met lage risico's. Als specialist in wereldwijd beleggen op basis van macro-economische visies in beleggingsfondsen en trackers vult Golden Crosses het vermogensbeheerconcept van 1Vermogensbeheer uitstekend aan. De analisten van 1Vermogensbeheer vormen de top op het gebied van Nederlandse individuele aandelen. Twee verschillende beleggingswerelden die meer met elkaar gemeen hebben dan u denkt.

Mocht u deze avond willen bijwonen, dan kunt u zich aanmelden bij Wendy Franken onder vermelding van het aantal personen. Dit kan via telefoonnummer (0168) 48 10 38 of via e-mailadres wendy@goldencrosses.nl.

Locatie beleggingsavond:

Best Western City Hotel Goderie
Stationsplein 5A
4702 VX Roosendaal 

Met vriendelijke beursgroet,

Marco Knulst en Wendy Franken
Golden Crosses
 De aantrekkelijke rendementen van Golden Crosses in combinatie met lage risico’s zijn veel beleggers niet ontgaan. Zo werd onze beleggingsmethode in 2015 opgemerkt door het landelijke beleggersplatform ProBeleggen en Binck Bank. Na een succesvol 2016 zijn wij er trots op u te kunnen meedelen dat nu ook 1Vermogensbeheer, met dezelfde aandeelhouders als ProBeleggen, het vertrouwen in onze beleggingsvisie en aanpak heeft uitgesproken. Op basis hiervan is een mooie samenwerking tot stand gekomen.
 De analisten van beleggingsonderneming 1Vermogensbekeer vormen de top van Nederlandse aandelenanalisten. Uiteraard blijft 1Vermogensbeheer ook haar eigen portefeuilles aanbieden.
Als specialist in wereldwijd beleggen op basis van macro-economische visies vult Golden Crosses het vermogensbeheerconcept van 1Vermogensbeheer uitstekend aan. Wederzijds respect voor elkaars expertise en de onderlinge goede samenwerking zijn de basis voor het aanbieden van een beheervariant van de Golden Crosses portefeuille.

Kortom, twee bewezen beleggingsstrategieën met totaal verschillende invalshoeken die elkaar versterken.
AGENDA

NIEUWS

 • 4 oktober 2019

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 15 augustus 2019

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 6 augustus 2019

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 23 juli 2019

  Marco Knulst geïnterviewd door NOS inzake goud

  Lees meer
 • 18 juli 2019

  Presentatie "Bewust beleggen" open voor inschrijving

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter