8.46 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

ProBeleggen Symposium

Terug
Golden Crosses Beleggingsmethode in workshop ProBeleggen

.

De publieke belangstelling voor het jaarlijkse ProBeleggen symposium van afgelopen vrijdag was overweldigend. Het was het 3de symposium sinds de oprichting van ProBeleggen en de 1ste keer dat Golden Crosses als Pro aanwezig was. Tijdens een 45 minuten durende workshop konden leden van ProBeleggen nader kennis maken met Marco als Pro en de Golden Crosses beleggingsmethode.Naast de Pro workshops bestond het dagprogramma verder uit presentaties van verschillende CEO's van Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen en de economische sprekers Durk Veenstra (RTL Z) en Eva Wiessing (NOS). Gezien de groei van het evenement, waarbij vroegtijdig een stop op het aantal aanmeldingen nodig was, is er veel waardering voor het ProBeleggen platform. Ons inziens is het een uniek concept waarbij vooral zelf beleggers zich op onafhankelijke wijze laten informeren door top beursprofessionals uit het land. Een betaalbare dienstverlening om de eigen beleggingskennis en kunde te vergroten.


Marco heeft in zijn workshop “Succesvol zelf Nederlandse aandelen analyseren” laten zien hoe beleggers op een simpele manier, via de Golden Crosses Beleggingsmethode, zelf hun Nederlandse individuele aandelen kunnen beoordelen op koopwaardigheid. Dit gebeurde live d.w.z. dat toehoorders hun favoriete Nederlandse aandeel konden aangeven waarna Marco via 3 simpele stappen het betreffende aandeel analyseerde. Aan de enthousiaste reacties van de toehoorders was duidelijk te merken dat er veel waardering is voor deze aanpak.
Golden Crosses gaat uiteraard door met haar dagelijkse publicaties (Grafiek van de Dag, mutaties en beursvisie) voor ProBeleggen, maar blijft zich vooral focussen op wereldwijde trends. Desalniettemin keert onze AEX-analyse ieder kwartaal terug!

Voor een impressie van het symposium verwijzen wij naar het filmpje van De Financiële Telegraaf (klik op: DFT TV):


AGENDA

NIEUWS

 • 4 oktober 2019

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 15 augustus 2019

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 6 augustus 2019

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 23 juli 2019

  Marco Knulst geïnterviewd door NOS inzake goud

  Lees meer
 • 18 juli 2019

  Presentatie "Bewust beleggen" open voor inschrijving

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter