-10.04 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Nieuwe Selectielijst Fondsen & Trackers

Terug
Overzicht van de beste beleggingsfondsen en trackers per beleggingscategorie

De nieuwe "Selectielijst Fondsen & Trackers" is deze week gepubliceerd op onze website. Deze lijst is samengesteld met de slotkoersen van eind 2017 op basis van de Morningstar-database. De lijst met de beste beleggingsfondsen en trackers per beleggingscategorie is alleen toegankelijk voor onze abonnees. Hiervoor dient men in te loggen op de website www.goldencrosses.nl.

Van alle beleggingen zijn de ratings (Morningstar sterren) bijgewerkt en er is een check gedaan of de actieve beleggingsfondsen nog voldoen aan de minimaal gewenste fondsomvang van USD 500 miljoen. Een klein aantal van de beleggingen voldoet niet aan ons omvangscriteria maar omdat zij een uniek deel van een beleggingscategorie vertegenwoordigen, hebben wij deze toch in ons overzicht opgenomen.
De overzichten per beleggingscategorie zijn gesorteerd op rendement, waardoor er verschuivingen zijn opgetreden in de volgorde van de verschillende fondsen. Er zijn ook effecten toegevoegd en verwijderd als zij niet meer aan één of meerdere van onze criteria voldeden.

Wij vertrouwen erop dat de nieuwe "Selectielijst Fondsen & Trackers" het beleggen voor u makkelijker maakt.   

Om u een inkijkje te geven in onze selectielijst hebben wij de beleggingscategorie vastgoed afgebeeld. De lijst met wereldwijde aandelen- en obligatiefondsen en trackers is veel groter en bevat relatief ook veel meer actieve beleggingsfondsen. Opvallend daarbij is dat dit jaar steeds meer actieve beleggingsfondsen de rendementen van trackers verslaan. Een trend die naar onze verwachting de komende jaren zal doorzetten. Golden Crosses is voorstander van een actief beleggingsbeleid.

 


AGENDA

NIEUWS

 • 18 mei 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 7 mei 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 7 april 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 6 april 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 1 april 2020

  Videoboodschap 'Verwantschap theorie' op website bullion dealer

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter