-10.04 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Drukbezocht en succesvol ProBeleggen Symposium

Terug

Op vrijdag 8 juni organiseerde ProBeleggen voor de vierde keer haar jaarlijkse ledensymposium in Theater Spant! te Bussum. Dit jaar was het thema ‘Persoonlijk beleggen’.
RTLZ Beurs Inside Live deed verslag van enkele presentaties en debatten gedurende deze dag.

Met 150 aanwezigen was dit symposium van ProBeleggen weer zeer goed bezocht. Tijdens de plenaire sessies gaven 3 CEO’s van de beursgenoteerde bedrijven Arcadis, VolkerWessels en Pharming een interessante presentatie over hun bedrijf.

Hierna konden de aanwezigen kiezen voor meerdere workshops, o.a. gegeven door de Pro’s van ProBeleggen. Golden Crosses (Marco Knulst) gaf, samen met Nederlandse aandelen expert Albert Jellema, in een volle zaal een duo-presentatie. De belangrijkste onderwerpen waren daarbij; Wat zijn de belangrijkste thema’s die de richting van de beurs gaan bepalen? Zijn aandelen nu wel of niet te duur? Tevens gaven Marco en Albert ieder 2 beleggingstips.

Nico Bakker, technisch analist verbonden aan BNP Paribas Markets trapte het avondprogramma af met zijn actuele kijk en visie op technische analyse. Bijna 50% van de aanwezigen maakt gebruik van zowel technische als fundamentele analyse bij het selecteren van beleggingen, bleek uit een poll-vraag.

Onder deskundig leiding van beurscommentator Roland Koopman van RTL Z volgde hierna een verhitte paneldiscussie tussen de Pro’s van ProBeleggen. Marco Knulst moest het opnemen tegen Professor dr. Jaap Koelewijn over de stelling “technische analyse voegt niets toe”. Later moest Marco de stelling “De spaarrente in Nederland staat binnen 3 jaar boven 3%” verdedigen tegenover tech-specialist Marc Langeveld.

Het ProBeleggen Symposium kon rekenen op veel waardering van de aanwezigen. 


AGENDA

NIEUWS

 • 18 mei 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 7 mei 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 7 april 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 6 april 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 1 april 2020

  Videoboodschap 'Verwantschap theorie' op website bullion dealer

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter