7.62 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Restaurant Onze Kerk en Golden Crosses presenteren zich voor de leden van Bedrijven Netwerk Drimmelen

Terug

Ondernemers Willem en Dieuwke Simonis van Restaurant Onze Kerk te Hooge Zwaluwe trapten de avond af met een intrigerend verhaal over hun weg naar wat Restaurant Onze Kerk nu is. Als iets ‘af’ is, vergeten mensen vaak wat een moeilijk hobbels er genomen zijn. De weg naar weten wat je wilt, hoe je dat wilt en er vervolgens gewoon aan beginnen is een lastige die achteraf altijd makkelijk lijkt. Waarbij het plaatsen van een stip op de horizon en daarnaar toe blijven werken heel belangrijk maar wel moeilijk is. Waarbij het belangrijkste doel is om bezoekers een goed gevoel te geven.


Vervolgens gaven ondernemers Marco Knulst en Wendy Franken van Golden Crosses aan dat zij, wel op een geheel andere wijze, dezelfde afwegingen hebben gemaakt. Een succesvolle onderneming stoppen om een educatie gedreven onderneming op te zetten, is een groot risico. Maar het doen wat je leuk vindt en wat je passie is, is belangrijker dan enkel te focussen op het financiële aspect. Het belangrijkste doel is om geïnteresseerden meer inzicht en kennis te verschaffen over beleggen, macro economie en geopolitiek.

Beide ondernemers gaven aan dat groter niet altijd beter en/of leuker is. En dat doen wat je leuk vind, gekoppeld aan de juiste vorm van dienstbaarheid, belangrijk is voor de lange termijn doelen.

Het beleggingsspel wat de lokale ondernemers vervolgens mochten spelen was leuk, leerzaam en heeft velen verrassende inzichten in beleggen gegeven, waren de meest gehoorde opmerkingen. Onder het genot van een hapje en drankje is er nog lang nagepraat over dit gezamenlijk georganiseerde interactieve bedrijfsbezoek.
AGENDA

 • 17 september 2019 Eemnes

  Presentatie Bewust Beleggen

  Lees meer
 • 30 september 2019 Amersfoort

  Fondsevent: Kapitalisme in crisis

  Lees meer
 • 28 oktober 2019 's-Heer Abtskerke

  Presentatie Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

 • 18 juli 2019

  Presentatie "Bewust beleggen" open voor inschrijving

  Lees meer
 • 16 juli 2019

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • 13 juni 2019

  Video: Geopolitieke actualiteit

  Lees meer
 • 17 mei 2019

  Terugblik seminar 9 mei

  Lees meer
 • 15 mei 2019

  Presentatie "Bewust beleggen" open voor inschrijving

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter