-8.72 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Beursvisie

                                                                                                                               Printversie

Een abonnement op de Beursvisie biedt u via 4 verschillende onderdelen een unieke manier om beter, makkelijker, goed onderbouwd en op transparante wijze zelf te beleggen. Deze 4 unieke onderdelen zijn:
 

1.
   Beursvisie met Trendstatusoverzicht
Beursvisie is onze nieuwsbrief waarin het actuele economische- en beursnieuws helder wordt toegelicht. Via een hoofdartikel wordt u op de hoogte gehouden van onze macro-economische visie (over bijvoorbeeld rente, inflatie, economische groei), geopolitieke of monetaire ontwikkelingen etc. U heeft toegang tot al onze eerder gepubliceerde Beursvisies.

In onze Beursvisie publiceren wij ook ons Trendstatusoverzicht. Dit overzicht geeft in één oogopslag de status van ons beleggingsmodel weer. In het beleggingsmodel zijn macro economische variabelen, waarderingsratio's, consensus, geopolitieke variabelen etc. verwerkt. Tevens onze risico-indicator op basis van technische analyse. In het Trendstatusoverzicht ziet u in één oogopslag de kansen en risico’s voor de verschillende beleggingscategorieën en wereldregio’s. 

De 6 vaste rubrieken van de Beursvisie zijn:

A. Hoofdartikel
Met als onderwerpen onze macro-economisch visie (o.a. over rente, inflatie en valuta), geopolitieke ontwikkelingen, monetair beleid van centrale banken, behavioral finance, asset allocatie, visies van andere marktpartijen etc.

B. Update status wereldwijde benchmarks
Een overzicht van de trendstatus van wereldwijde benchmarks voor aandelen, bedrijfsobligaties, vastgoed en grondstoffen. Hiermee ziet u in één oogopslag de trend per beleggingscategorie.

C. Macro-economisch nieuws
Een samenvatting van het belangrijkste macro-economische nieuws van de afgelopen week.

D. Signalen deze week
Nieuwe golden en dead cross-signalen (aan- en verkoopsignalen) worden toegelicht. Daarbij wordt de slagingskans van de verschillende signalen toegelicht vanuit fundamenteel perspectief.

E. Uitgelicht
In deze rubriek wordt wekelijks een actueel onderwerp uit het nieuws voorzien van commentaar.

F. Trendstatusoverzicht (in euro’s)
In één oogopslag ziet u de kansen en risico’s voor de verschillende beleggingscategorieën en wereldregio’s. Een praktisch overzicht wat als leidraad kan dienen voor de asset allocatie van een beleggingsportefeuille.

2.
   Volledig inzage in de beleggingsportefeuille

Sinds april 2019 hebben abonnees volledig inzage in de meest actuele Golden Crosses Beleggingsportefeuille. Een portefeuille waarin wij vrijwel 100% van ons eigen vermogen beleggen en die rekening houdt met de huidige macro-economische en geopolitieke ontwikkelingen waarover wij dagelijks publiceren. De Golden Crosses Beleggingsportefeuille laat per belegging zien hoeveel procent van ons vermogen belegd is. Bij iedere aan- en/of verkoopmutatie die wij in onze portefeuille uitvoeren, ontvangt u een mutatiebericht waarin wij onze transactie(s) toelichten.

3.
   Selectielijst Fondsen & Trackers

In onze selectielijst Fondsen & Trackers treft u de meest aantrekkelijke beleggingsfondsen en trackers per beleggingscategorie (aandelen, vastgoed, grondstoffen en obligaties) aan op basis van door ons vooraf vastgestelde criteria. De beleggingsfondsen en trackers zijn gesorteerd op rendementscriteria. Als zij hun benchmark c.q. referentiekader op 5-jaars basis niet verslaan, dan worden zij niet gepubliceerd. Wij actualiseren de selectielijst 1 keer per kwartaal.

4.
   Grafiek van de Dag

Bijna dagelijks publiceren wij een Grafiek van de Dag. Hierin bespreken wij kort belangrijke actualiteiten, mogelijke beleggingskansen en/of koop- c.q. verkoopsignalen van onze risico-indicator. U kunt van de laatste 3 weken onze Grafieken van de Dag teruglezen.

Kortom, veel achtergronden en tips waarvan u optimaal kunt profiteren.

Mocht u meer willen weten over onze Beursvisie, bekijk dan de video op het Golden Crosses YouTube kanaal:

           
 

 
Aanmelden voor abonnement Beursvisie
 
 

AGENDA

NIEUWS

 • 17 augustus 2020

  Nieuwe AEX-analyse

  Lees meer
 • 15 augustus 2020

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 27 juli 2020

  Videoreeks Golden Crosses vernoemd in column De Telegraaf

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  Videoreeks 'economie adhv gezelschapsspellen'

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  Nieuwe Selectielijst Fondsen en Trackers

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter