0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Beursvisie

                                                                                                                                                            

Een abonnement op de Beursvisie biedt u via 4 verschillende onderdelen een unieke manier om beter, makkelijker, goed onderbouwd en op transparante wijze zelf te beleggen. Deze 4 unieke onderdelen zijn:
 

1.
   Beursvisie incl. AEX-overzicht
Wat zijn de huidige macro-economische en geopolitieke ontwikkelingen in de wereld? Welk effect hebben deze op de financiële markten? In de Beursvisie houden wij u via een videobericht of publicatie op de hoogte van hetgeen er speelt in de wereld. U ziet in één oogopslag wat de koersrendementen van de beleggingscategorieën wereldwijde aandelen, vastgoed, grondstoffen en obligaties zijn. In het actuele AEX-overzicht treft u zowel de analisten aanbevelingen aan als de grootste kanshebbers op basis van een combinatie van fundamentele en technische analyse. En via de beleggersmonitor, het Golden Crosses Beleggingsmodel, ziet u via een stoplicht welke beleggingscategorieën koopkansen bieden of juist gemeden dienen te worden. U heeft toegang tot al onze eerder gepubliceerde Beursvisies.

De Beursvisie omvat de onderstaande 5 hoofdstukken:

Hoofdstuk 1. Actualiteit
Wat zijn de huidige ontwikkelingen in de wereld? Welke belangrijke (geopolitieke) signalen hebben wij gezien? En welk effect hebben zij op de beleggingsportefeuille? Via een videobericht of publicatie houden wij u op de hoogte van hetgeen er speelt in de wereld. Ook bespreken wij andere populaire beleggingen zoals bitcoin, goud, zilver, olie, gas etc.

Hoofdstuk 2. Status wereldwijde beleggingscategorieen
In één oogopslag ziet u hoe de koersrendementen van de belangrijkste beleggingscategorieen (aandelen, bedrijfsobligaties, vastgoed en grondstoffen) zich ontwikkelen.

Hoofdstuk 3. Beleggingsmonitor
De beleggingsmonitor is de vertaling én samenvatting van de Golden Crosses beleggingsvisie, ons kwantitatieve beleggingsmodel. U kunt dit interpreteren als het Golden Crosses stoplicht. Per beleggingscategorie en -regio staat vermeld of de signalen op onderwegen, houden of bijvoorbeeld kopen staan.

Hoofdstuk 4. AEX-overzicht
Hier treft u een actueel AEX-overzicht aan, met zowel de analistenaanbevelingen (fundamentele analyse) als de status van de Golden Crosses risico-indicator (technische analyse). U ziet in één oogopslag de grootste kanshebbers op basis van een combinatie van fundamentele en technische analyse. 

Hoofdstuk 5. Golden Crosses beleggingsmodel
Dit overzicht geeft in één oogopslag aan hoe ons beleggingsmodel ervoor staat voor de categorieen aandelen, vastgoed, grondstoffen, obligaties en valuta. Het model is de grondslag voor de uitkomsten van de beleggingsmonitor (hoofdstuk 3).Wij zijn van mening dat een model beleggers kan helpen bij het invullen van een beleggingsportefeuille. Een model kadert de emoties van beleggers, de grootste valkuil van iedere belegger. 
 

2.
   Volledig inzage in de beleggingsportefeuille

Abonnees hebben volledig inzage in de meest actuele Golden Crosses Beleggingsportefeuille. Een portefeuille waarin wij vrijwel 100% van ons eigen vermogen beleggen en die rekening houdt met de actuele macro-economische en geopolitieke ontwikkelingen waarover wij publiceren. De Golden Crosses Beleggingsportefeuille laat per belegging zien hoeveel procent van ons vermogen belegd is. Bij iedere aan- en/of verkoopmutatie die wij in onze portefeuille uitvoeren, ontvangt u een mutatiebericht waarin wij onze transactie(s) toelichten.

3.
   Selectielijst Fondsen & Trackers

In onze selectielijst Fondsen & Trackers treft u de meest aantrekkelijke beleggingsfondsen en trackers per beleggingscategorie (aandelen, vastgoed, grondstoffen en obligaties) aan op basis van door ons vooraf vastgestelde criteria. De beleggingsfondsen en trackers zijn gesorteerd op rendementscriteria. Wij actualiseren de selectielijst 1 keer per kwartaal.

4.
   Grafiek van de Dag

Regelmatig publiceren wij een Grafiek van de Dag. Dit kan een video zijn of een artikel. Hierin bespreken wij bijvoorbeeld belangrijke actualiteiten, mogelijke beleggingskansen en/of koop- c.q. verkoopsignalen van onze risico-indicator. U kunt de laatste 20 Grafieken van de Dag teruglezen.

Kortom, veel achtergronden en tips waarvan u optimaal kunt profiteren.


            
 

 
Aanmelden voor abonnement Beursvisie
 
 

NIEUWS

Twitter