3.32 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Beursvisie

                                                                                                                               Printversie

Beursvisie is onze wekelijkse nieuwsbrief waarin het actuele economische- en beursnieuws helder wordt toegelicht. Onze beursvisie wordt in onze nieuwsbrief zowel fundamenteel als technisch besproken. Voor de beleggingscategorieën aandelen, vastgoed, grondstoffen, obligaties en valuta geven wij duidelijk aan waar de beleggingskansen liggen op basis van de Golden Crosses beleggingsmethode.

De beursvisie van Golden Crosses bestaat uit 6 vaste rubrieken:

1.
   Hoofdartikel
Met als onderwerpen onze macro-economisch visie (o.a. over rente, inflatie en valuta), geopolitieke ontwikkelingen, monetair beleid van centrale banken, behavioral finance, asset allocatie, visies van andere marktpartijen etc.

2.
   Update status wereldwijde benchmarks

Een overzicht van de trendstatus van wereldwijde aandelen, bedrijfsobligaties, vastgoed en grondstoffen. Een combinatie van fundamentele analyse en technische analyse op basis van de Golden Crosses risico-indicator.

3.
   Macro-economisch nieuws

Een samenvatting van het belangrijkste macro-economische nieuws van de afgelopen week.

4.
   Signalen deze week

Nieuwe golden en dead cross-signalen, aan- en verkoopsignalen, worden toegelicht. Daarbij wordt de slagingskans van de verschillende crosses toegelicht vanuit fundamenteel perspectief.

5.
   Uitgelicht

In deze rubriek wordt wekelijks een actueel onderwerp uit het nieuws voorzien van commentaar.

6.
   Trendstatusoverzicht in euro’s

In één oogopslag zijn de lange termijn trends van de verschillende beleggingscategorieën in de financiële markten duidelijk. Een overzicht wat als leidraad kan dienen voor de asset allocatie van een beleggingsportefeuille. Een wekelijkse blik op dit overzicht zorgt ervoor dat u uw portefeuille op hoofdlijnen prima kunt (bij)sturen.

De abonnee heeft ook toegang tot onze selectielijst Fondsen & Trackers. Deze lijst geeft een overzicht van de meest aantrekkelijke beleggingsfondsen en trackers per beleggingscategorie (aandelen, vastgoed, grondstoffen en obligaties) op basis van door ons vooraf vastgestelde criteria. De meest aantrekkelijke beleggingsfondsen en trackers zijn gesorteerd op rendementscriteria. Beleggingsfondsen en trackers die de benchmark op 5-jaars basis niet verslaan worden niet gepubliceerd. Golden Crosses zal fondsenhuizen, indien nodig, om aanvullende informatie vragen.

Kortom, veel achtergronden en tips waarvan u optimaal kunt profiteren.
 
Nu aanmelden voor onze Beursvisie
 
 

AGENDA

 • 28 mei 2019 Eemnes

  Bewust beleggen

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Utrecht

  Presentatie fondsenhuis SKAGEN

  Lees meer
 • 18 juni 2019 Rotterdam

  Presentatie Elite Fund Management

  Lees meer
 • 28 oktober 2019 's-Heer Abtskerke

  Presentatie Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

Twitter