-1.98 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meerGolden Crosses is, in de persoon van Marco Knulst, sinds 1 oktober 2015 aangesloten als Pro bij ProBeleggen.

ProBeleggen biedt particuliere beleggers ondersteuning bij het zelf beleggen dankzij online inzage in de aan- en verkopen in de beleggingsportefeuille van bewezen professionele beleggers. Andere Pro´s bij ProBeleggen zijn o.a. Jaap Koelewijn (hoogleraar Corporate Finance aan de Universiteit Nyenrode), Jim Tehupuring (bekend van marktanalyses bij RTL Z, BNR en zijn column in De Telegraaf) en Albert Jellema (bekend van verschillende webinars bij DFT).

Golden Crosses is geselecteerd als Pro omdat wij op een unieke en consistente wijze onze fundamentele macro-economische visie toetsen aan onze risico-indicator uit de technische analyse. Dit unieke samenspel geeft al vele jaren een mooi rendement tegen beperkte risico's. Wij zien de samenwerking met ProBeleggen als een blijk van waardering en erkenning voor de bedrijfsvisie en kennis die binnen Golden Crosses aanwezig is. De Golden Crosses beleggingsmethode krijgt door deze landelijke succesvolle organisatie een breed platform die zowel door professionals als beleggende particulieren zeer goed wordt gewaardeerd. Zo werd ProBeleggen in 2015 nog genomineerd in de categorie beste beleggingsinnovatie tijdens de uitreiking van de Gouden Stier, de oscar binnen de Nederlandse beleggingswereld.

Wij zien de samenwerking met ProBeleggen als aanvulling op onze eigen dienstverlening. Onze marktvisie en macro-economische artikelen, wekelijks gepubliceerd in de Golden Crosses Beursvisie, zijn ook zichtbaar voor de volgers van Marco Knulst bij ProBeleggen. Aanvullend krijgt de ProBeleggen klant tevens inzicht in de persoonlijke beleggingsportefeuille van Marco Knulst, een portefeuille met eigen geld. Wanneer Marco voornemens is een mutatie in deze portefeuille door te voeren, ontvangt de ProBeleggen klant 2 uur vooraf, via sms of e-mail, een mutatiebericht waarin Marco de onderbouwing voor de mutatie toelicht. Beleggers worden dus direct op de hoogte gehouden van interessante mogelijkheden op de beurs of wijzigingen in zijn algemene visie. De volgers kunnen daardoor direct, zeker niet verplicht, deze informatie gebruiken bij het samenstellen van hun eigen beleggingsportefeuille. 

Bent u benieuwd hoe mijn portefeuille er nu uitziet? Meld u dan nu aan en krijg direct inzicht voor slechts EUR 0,99 per dag.


 
Nu aanmelden voor ProBeleggen
 
 

 

AGENDA

 • 7 november 2018 Aardenburg

  Presentatie voor Beleggingsstudieclub Fortuna

  Lees meer
 • 22 november 2018 Amsterdam

  Seminar "Central Banks, New players, New regimes"

  Lees meer
 • 7 december 2018 Fijnaart

  Eindejaarsborrel MarkVliet Netwerk Notarissen

  Lees meer
 • 29 april 2019 's-Heer Abtskerke

  Presentatie Beleggingsstudieclub Nehalennia

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

 • 8 november 2018

  Presentatie Beleggingsstudieclub Fortuna

  Lees meer
 • 7 november 2018

  Nieuwe Dow Jones-analyse

  Lees meer
 • 7 november 2018

  Restaurant Onze Kerk en Golden Crosses presenteren zich voor de leden van Bedrijven Netwerk Drimmelen

  Lees meer
 • 8 oktober 2018

  NIEUWE SELECTIELIJST FONDSEN & TRACKERS

  Lees meer
 • 4 oktober 2018

  Beleggingsspel voor Bedrijven Netwerk Drimmelen (BND) op 31 oktober

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter