1.37 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Proefabonnement

Golden Crosses biedt een gratis proefabonnement van 30 dagen op haar Beursvisie aan. Wanneer u zich heeft aangemeld, krijgt u de beschikking over uitgebreide actuele economische inzichten en beursinformatie. Met dit proefabonnement heeft u, behalve 30 dagen toegang tot de wekelijkse Beursvisie, ook de beschikking over alle eerder gepubliceerde Beursvisies. U krijgt ook inzage tot de Grafiek van de Dag. In de Grafiek van de Dag worden onder andere golden- en dead cross-signalen van de verschillende beleggingscategorieën (aandelen, obligaties, grondstoffen, vastgoed en valuta) toegelicht. Deze signalen staan voor lange termijn veranderingen in de trend van de betreffende onderliggende waarde.

Ook krijgt u via het proefabonnement een indruk van onze selectielijst Fondsen & Trackers. In deze selectielijst hebben wij de meest aantrekkelijke beleggingsfondsen en trackers opgenomen. Wij maken hierbij gebruik van de onafhankelijke Morningstar database. De lijst kan worden gebruikt voor de samenstelling van uw beleggingsportefeuille omdat de geselecteerde beleggingen onze strenge onafhankelijke toets hebben doorstaan. Gezien de grote toegevoegde waarde van deze lijst is een volledig inzicht enkel voorbehouden aan betalende abonnees. Als proefabonnee krijgt u slechts een kleine selectie aandelenfondsen en –trackers te zien. In de volledige selectielijst Fondsen & Trackers zijn alle aantrekkelijke aandelen, obligatie, vastgoed en grondstoffen beleggingsfondsen en trackers opgenomen.

Het proefabonnement stopt automatisch zonder verdere verplichtingen. Een week voor het verstrijken van de proefperiode ontvangt u een e-mail met de mogelijkheid om abonnee te worden.

Wij vertrouwen erop dat u op basis van onze economische visie en beursinformatie tot de juiste beslissingen komt voor het beheren van uw eigen portefeuille.

Mailinglijst

U kunt uzelf bij de aanmelding van het proefabonnement ook registreren voor onze mailinglijst. Wij zullen u dan via e-mailberichten op de hoogte houden van nieuwe cursusdata en lezingen die wij geven. Ook andere belangrijke ontwikkelingen worden met u gedeeld. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Meld u zich dan aan voor onze mailinglijst.

NB: Wij zijn zeer terughoudend in het gebruik van e-mailing.


 
Nu aanmelden voor proefabonnement
 
 

AGENDA

 • 24 januari 2019 Amsterdam

  Bijeenkomst T. Rowe Price: is uw portefeuille klaar voor 2025?

  Lees meer
 • 5 februari 2019 Made

  Besloten beleggingscursus

  Lees meer
 • 18 februari 2019 Golfclub Landgoed Bergvliet, Oosterhout

  Lezing Geld (r)evolutie, de strijd om de wereldmacht

  Lees meer
 • 25 februari 2019 Gemeente Drimmelen

  Avondcursus beleggen. OPEN INSCHRIJVING

  Lees meer
 • 11 maart 2019 Gemeente Drimmelen

  Avondcursus beleggen. OPEN INSCHRIJVING

  Lees meer
 • Alles weergeven

NIEUWS

 • 11 januari 2019

  NIEUWE SELECTIELIJST FONDSEN & TRACKERS

  Lees meer
 • 8 januari 2019

  Lezing Geld (r)evolutie open voor inschrijving

  Lees meer
 • 7 januari 2019

  NIEUWE STARTDATA BELEGGINGSCURSUS

  Lees meer
 • 27 december 2018

  Kanshebbers 2019

  Lees meer
 • 20 november 2018

  Black Friday: 50% korting op Beursvisie

  Lees meer
 • Alles weergeven

Twitter