0.00 %
Beursvisie
Lees meer
DE GOLDEN CROSSES BELEGGINGSMETHODE
Lees meer
Grafiek van de dag
Lees meer

Team

Wij stellen ons graag aan u voor.


Marco Knulst

Marco (M.J.) Knulst RBA is algemeen directeur en medeoprichter van het in november 2014 opgerichte Golden Crosses B.V. Hij is sinds 2015 beleggingsprofessional bij ProBeleggen. Een beleggingsplatform waarbij tien beursspecialisten inzage geven in hun eigen beleggingsportefeuille en hun kennis en beleggingsvisie delen. Daarnaast is Marco consultant bij 1Vermogensbeheer en columnist voor DeAaandeelhouder.nl.

Marco is een beleggingsspecialist die sinds 1995 actief is in het effectenvak. Zijn laatste functie voor Golden Crosses was die van medeoprichter, algemeen directeur, senior beleggingsadviseur en senior vermogensbeheerder bij de zelfstandige beleggingsonderneming De Jonge & Knulst Vermogensadvies B.V. te Goes.
Deze onderneming is opgericht in 2007 en richtte zich op de vermogende particulier op het gebied van vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Daarvoor was hij werkzaam als senior beleggingsadviseur bij Fortis MeesPierson te Goes met als werkgebied Zeeland en West-Brabant.

In de periode 1997 t/m 2006 was Marco werkzaam bij Van Lanschot Bankiers in verschillende functies. De laatste 6 jaren als directeur Beleggingen van het kantoor in Roosendaal, waarvan 3 jaar in combinatie met de functie van hoofd Private Banking. De eerste 3 jaar bij Van Lanschot Bankiers was Marco werkzaam als beleggingsadviseur op het kantoor in Breda.

Marco is zijn arbeidsperiode in 1995 begonnen bij Rabobank Goes als beleggingsadviseur.

In 2000 heeft Marco succesvol de VBA studie afgerond en voert sindsdien de titel van Register Beleggings Analist, oftewel RBA. Hij is ingeschreven in het register van de Vereniging van Beleggingsanalisten. 
Het volledige curriculum vitae van Marco is terug te vinden op zijn LinkedIn-profiel. 


Wendy Franken

Wendy (W.M.J.) Franken is algemeen directeur en tevens medeoprichter van Golden Crosses B.V.

Wendy is een cashmanagementspecialist die sinds 1997 actief is in de bancaire sector. Haar laatste functie voor Golden Crosses was die van specialist Financiële Logistiek bij Rabobank Amerstreek (Oosterhout). In deze functie was zij een specialistische gesprekspartner voor de complexe cashmanagementvraagstukken van (internationale) ondernemingen en instellingen met een jaaromzet van meer dan € 10 miljoen.
Met haar expertise op het gebied van treasury, reserveringsfaciliteiten, cashmanagement en internationaal betalingsverkeer is zij een sparringpartner voor CFO’s en controllers van het grootzakelijke bedrijfsleven om geldstromen zo optimaal mogelijk te beheren wat resulteert in een minimale werkkapitaalbehoefte en een betere risicobeheersing.

Wendy is haar arbeidsperiode in 1997 begonnen bij de Rabobank-organisatie. Via verschillende functies bij verschillende Rabobanken heeft zij zich gespecialiseerd in cashmanagement en treasury valuta-vraagstukken.

Wendy heeft in de afgelopen jaren zowel specialistische als algemene studies afgerond. De meest recente was de opleiding Postbachelor Management en Bedrijfskunde in 2014. Eerder heeft zij de opleidingen (international) Cashmanagement en Treasury succesvol gevolgd.

Het volledige curriculum vitae van Wendy is terug te vinden op haar Linkedin-profiel. 

 

 

NIEUWS

Twitter